lauantai 28. tammikuuta 2012

manikyyri

Huh, mikä viikko takana. Voisinpa sanoa, että ensi viikolla helpottaa, mutta todennäköisesti ihan yhtä haipakkaa tulee pitämään. Tämä viikonloppu siis vain ollaan ja keräillään voimia. Tänä iltana ajattelin pitkästä aikaa tehdä itselleni manikyyrin.

Aika usein sorrun lyhentämään kynsiäni saksilla. Ylipäätään pidän kynnet mieluiten melko lyhyinä ja suorakärkisinä. Tapa juontaa varmaankin ajoilta, jolloin soitin aktiivisesti pianoa ja lyhyet kynnet olivat välttämättömyys. Piano on jäänyt, mutta lyhyet kynnet pysyvät. Ja jos miettii, mitä kaikkea tämäkin perheenäiti käsillään tekee, pitkät kynnet olisivat edelleenkin vain tiellä.

Hiljattain hankin Trindin lasiviilan kynsien lyhentämiseen ja muotoiluun. Olen ollut siihen todella tyytyväinen. Tänä iltana heiluttelen siis saksien sijasta viilaa. Ehkä saan aikaiseksi ottaa kuviakin lopputuloksesta ennen kuin lakka lohkeilee, mikä siis tapahtuu vähintään kahden päivän kuluessa...


Olen saanut monia kivoja haasteita kanssabloggaajilta, kiitos! Yritän vastata niihin mahdollisimman pian.

6 kommenttia:

 1. Mun(KIN) blogissa on sulle haaste :)

  http://whitefresh.blogspot.com/2012/01/haaste-kahdeksan-asiaa-minusta.html

  VastaaPoista
 2. Laitoin kaksi vuotta sitten geelit omien kynsien päälle. Siitä saakka olen ollut koukussa. Käyn neljän viikon välein huollattamassa kynnet ja otan aina ranskalaisen manikyyrin. Ranskalaisen manikyyrin lisäksi tykkään pitää kynnet suorakärkisinä. Minusta ei vain ole lakkaamaan kynsiä riittävän usein, että ne näyttäisivät huolitelluilta. Selitän tämän addiktion itselleni arjen ajansäästönä :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan kokeillut geelauksia, vaikka kiinnostaisi kyllä. Mulla ongelmana on juuri tuo kynsilakan nopea lohkeilu. Ostan tuon selityksesi arjen ajansäästöstä!

   Poista
 3. Niin kauniin hempeitä kuvia! Kiva, kun liityit lukijakseni, sen kautta löysin ihanan kauniin blogisi :))Kivaa sunnuntaita pakkasen paukkeessa!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.