torstai 5. tammikuuta 2012

työmaa kutsuu

Tällä viikolla olen palannut töihin ja muutenkin orientoitunut tulevaan vuoteen. Orientaatio on hieno sana sille, että olen mm. lueskellut naistenlehtiä, täyttänyt kalenteria ja laatinut erilaisia listoja muistikirjaan (siis kotona, en töissä!). Teen yleensä listan melkein joka asiasta, joten muistikirjat täyttyvät nopeasti niistä ja kaikenlaisista muistakin ideoista. Tätä blogiakin olin suunnitellut jo tovin muistikirjan sivuilla, oma ponnistuksensa oli tietysti siirtää idea digitaaliseen muotoon.


Töissä on yleensä jalassa mustat peruskorkkarit. Muuten työvaatetukseni noudattelee siistiä muttei mitenkään erityisen tiukkaa bisneslinjaa.Bling bling -rannekoru oli kädessä uuden vuoden aattona. Swarovskin kristalliriipusta tulee sen sijaan käytettyä arkisinkin.

Huominen loppiainen tietää vihdoin joulusesongin loppua. Ainakin lapsuudenkodissani kuusi kannetaan ulos aina loppiaisena. Vai onko se sittenkin Nuutinpäivä, jolloin jouluvalot saa ottaa pois ja raunioituneen piparkakkutalon kantaa jäteastiaan?

3 kommenttia:

 1. Olipa kiva löytää blogiisi! Täällä toinen muistikirjatyyppi ja myöskin valkoisten tulppaanien ystävä. Jään innolla odottelemaan uusia postauksiasi! :)

  VastaaPoista
 2. Samoin täällä, jään odottelemaan "uutisia" arjestasi:).

  t hanna

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.