lauantai 25. helmikuuta 2012

shopping with a planMinulla on meneillään projekti, jossa hankin vaatekaappiin niitä kuuluisia kulmakiviä. Osittain kyse on myös puhkirakastettujen luottokamojen uusimisesta. Olen kirjoitellut puutelistaa muistikirjaan ja täydentänyt sitä aina, kun uusia aukkoja on tullut vastaan. Voitte kuvitella, että lista on melko pitkä ja kauppojen kiertelyyn tarvitaan tarkempi sotasuunnitelma. Niinpä otin asiakseni valita listalta ne tärkeimmät hankinnat täksi kevääksi:
 1. Siisti välikausitakki mieluiten neutraalissa värissä - ei mustaa. Kuvan Miu Miun takki olisi aivan täydellinen, muttei aivan istu budjettiini.
 2. Konjakinvärinen käsilaukku, jossa on irrotettava olkahihna. Kuvassa Michael Korsin laukku, jota on ollut myynnissä ainakin Helsingin Stockmannilla. Hyllyssä ei ollut kuitenkaan kuin mustia, kun kävin siellä kuluneella viikolla.
 3. Lompakko: musta tai ruskea, eikä liian suuri. Kuvan lompakko See by Chloé.
 4. Mustat balleriinat. Sopivia voisin katsella vaikkapa Tory Burchilta (kuvassa), Repettolta tai French Solelta. Onko lukijoilla suosituksia?
 5. Kapea musta vyö väljien puseroiden ja mekkojen kuromiseen. Kuvassa vyö 3.1 Philip Limiltä.
 6. Chanelin herkullinen poskipunapaletti ja kynsilakka kevään karkkiväreissä.
Kylläpä listan teko jälleen kerran selkeyttää ajatuksia, vaikka en näitä kaikkia päätyisi edes hankkimaan. Monelta osin tulee varmaankin käännyttyä nettikauppojen puoleen, mutta takkeja pitää kyllä päästä sovittelemaan paikan päällä. Se onkin listan vaativin ostos. Mikään ei kuitenkaan tee oloa niin itsevarmaksi kuin hyvin istuva, sievä takki!

12 kommenttia:

 1. Hauskaa, että joku toinenkin suunnittelee. Minusta se on vielä hauskempaa kuin itse hankkiminen! Nuo TB:t kutkuttelevat minuakin. Luin jostain,että Tampereella jokin kauppa myisi niitä, mutten muista mikä. Pitäisiköhän tehdä ostosreissu Tampereelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä näyttää Cotton-niminen liike myyvän. Kiitos vinkistä! Kyllä paikan päällä sovittaminen aina nettitilauksen voittaa. Nyt vain keksimään asiaa Tampereelle...

   Poista
 2. Itse olen tykännyt eniten vagabondin ja Espritin nahkaballeriinoista. Tuntuu ettei olisi edes kenkiä jalassa ja istuvat hyvin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vagabond on kuulunut minunkin luottomerkkeihini!

   Poista
 3. Tuo nimenomainen vyö voisi sopia munkin kaappiin, mistä olet sen löytänyt? Ja tosiaan, itsekin olen pihistyslinjalla ollessani suosinut Vagabondin balleriinoja ja jos on enemmän mahdollista panostaa, niin Tory Burcheja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, merkin nimi oli jäänyt tekstistä pois... Se on 3.1 Philip Limin, löytyi kollaasiin Polyvoren kautta. Itse voisin hankkia ketjuliikkeestä jonkun edullisemman version, kunhan sopiva tulee vastaan. Edelliseen kommenttiin jo mainitsinkin, että Vagabond on ollut suosikki täälläkin. Erityisesti ne kiilakorkoavokkaat, joita jokaisessa mallistossa on nyt ollut, ovat mahtavat! Ne ovat vähän niin kuin balleriinat, joissa on korko:)

   Poista
 4. Sullahan on hyvä suunnitelma :)! Itseltäkin puuttuu kaapista se klassikkotrenssi, sorruin ostamaan kyllä erään toisen takin välikaudeksi ;)..Toryja olen itsekni miettinyt, Shopbop:issa niitä muistaakseni hyvä valikoima..Tosin koko aina hieman mietityttää netistä tilatessa, kun ei aiempaa kokemusta ko. merkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä joutuu painiskelemaan väliaikaisratkaisun ja kalliin panostamisen välillä. Burberryn trenssi kyllä kelpaisi tännekin, mutta ei vain mahdu tämän kevään budjettiin. Tuolla yllä Marjukka mainitsi, että Toryja myydään Tampereella...?

   Poista
 5. Hei! Löysin blogiisi linkattuasi minun blogiini jossain postauksessa. Minua miellyttää täällä blogin selkeä ulkonäkö ja hyvät kuvat. Päätin kommentoida juuri tähän postaukseen ensimmäistä kertaa, mikäpä sen parempi toiselle asiat melko tarkkaan suunnittelevalle! :)

  VastaaPoista
 6. Olen samaa mieltä edellisen kanssa; todella selkeä ja HERKULLISET kuvat. Tiedän ettet ole "google" mutta mistä noita Tony Burchin balleriinoja saa? Pitääkö ne tilata vai saako Suomesta niitä ostettua?

  x Heidi

  searchingforLBD.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Tuossa yllä kommenteissa jo vihjattiinkin, että ainakin Tampereella olisi myynnissä. Itse ajattelin ehkä kuitenkin tilata netistä, jos Toryihin päädyn. Ainakin net-a-porterissa on ja shopbobissa ja monissa muissakin.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.