tiistai 20. maaliskuuta 2012

poika sai jollan

Teimme oikein sisustushankinnan - pojalle ostettiin sänky. Siirto pinnasängystä lastensänkyyn näyttää onnistuneen hyvin: lapsi nukkuu jo toisia yöuniaan uudessa sängyssä ja nukahtaminen on käynyt kuten aiemminkin. Muuramen Jolla ostettiin Vepsäläiseltä, sillä viimeisimmän Deko-lehden välistä löytyi 100 euron alennuskuponki yli 500 euron ostoksiin.


Ankara säästäminen jatkui Vepsäläiselle päästyämme, sillä törmäsimme kahteen muuttomyynnissä huomattavasti alennettuun Muurahais-tuoliin. Väri oli sama tummanruskea kuin mitä meillä jo entuudestaan on. Pikaisen neuvonpidon jälkeen toinen niistä lähti mukaamme. Meillä on ruokapöytänä Valantin neliönmuotoinen Ruutu, joka on 145 cm leveä kanttiinsa. Sen ääressä on tähän asti ollut viisi Muurahaista ja pojan Tripp Trapp -lastentuoli. Kuudes Muurahainen on nyt odottamassa sitä hetkeä, kun Tripp Trapp eläköityy tehtävästään.


Muutenkin olen ryhtynyt käymään läpi kaappeja ja laatikoita ja yrittänyt jotenkin järkeistää tätä nykyistä kotia. Mistä tätä omaisuutta oikein kertyy... kirpputoripöydälle olisi käyttöä!

6 kommenttia:

 1. Innolla odottelen:) Samoin olisi kiva nähdä miten olette vuokrakotia sisustaneet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokrakodin sisustus on kyllä nopeasti esitelty, sillä sitä ei ole. Olemme kantaneet tavarat sisään ja ruvenneet elämään, that's about it Tosin en muutenkaan ole erityisen koristelevaa sisustajatyyppiä, aiemmissakin kodeissa olen pitänyt eniten tyhjästä tilasta:)

   Poista
 2. Jolla on ihan mainio, meillä käytössä jo kahdeksatta vuotta - ja koska meillä vieläkin aina joskus on yöllä sänkyjenvaihtosirkus, olen venyttänyt Jollan itsellenikin sopivaksi (kivempi nukkua, kun jalat eivät roiku reunan yli)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, minäkin toivon, että Jollassa viihdytään pitkään. Itsekin nukuin 19-vuotiaaksi asti Muuramen jatkosängyssä:) Meillä poika nukkuu vielä samassa huoneessa kanssamme, joten onneksi ei ole tarvinnut testata Jollan makuuominaisuuksia - vaikka hyvinhän siihen mahtuisi:)

   Poista
 3. Moi. Me tässä harkitaan tuota Jollaa, ja katsoin, että siihen ei sovi kuin 75 cm leveä patja?
  Mistä hankitte patjan? onko teillä jatkettava patja vai yksi pituus? Ikeasta katselin patjoja, niin ei ollut 75 cm leveää lainkaan siellä ainakaan.
  Kiitos avusta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Vepsäläisellä myivät Jollaan Muuramen omaa patjaa ja sijauspaitjaa, jossa oli oikea leveys. Niiden hinta oli kuitenkin melko suolainen pelkäksi vaahtomuovikappaleeksi, joten ostimme vaahtomuovipatjan juurikin sieltä Ikeasta. Leikkasin (ihan tavallisilla saksilla) siivun pois reunasta ja hyvin sopi! Malli on tämä, siihen sisältyy jatkokappaleet:
   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60213447/

   Petarin ostimme sieltä Vepsäläiseltä, mutta se on mielestäni liian kapea sänkyyn. Eikä jatkomahdollisuutta ole.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.