sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

pääsiäispuput

Vaikka tohtiiko näitä pupuiksi kutsua, jäniksen kokoisia molemmat. Melkoisia riiviöitä myös sille päälle sattuessaan. Herkkua ovat niin pyyheliinojen reunat kuin laturien johdot. Todellakin olen välillä harkinnut teettäväni talveksi kauniit ja lämpimät mustavalkoiset rukkaset... ihan vain ohimenevän hetken tietysti!Luulenpa, että nekin ovat iloisia, kun kerrostaloasuminen vaihtuu oman nurmikon popsimiseen.

9 kommenttia:

 1. Oi, mitä suloisuuksia! Itse pääsen ihailemaan vain naapuruston rusakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pk-seudulla pääsee kyllä näiden lähisukulaisiakin ihailemaan luonnossa...

   Poista
 2. Sööttejä ovat! Myös meidän edesmenneestä dalmatialaisesta meinattiin useaan otteeseen tehdä rukkaset ;)

  VastaaPoista
 3. Suloisia!

  Olen uusi bloggaaja ja etsin kävijöitä blogiini. Käythän katsomassa uuden blogini osoitteesta:
  http://avecvaish.blogspot.com/

  Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Ajattele positiivisesti: kanielämä kouluttaa vallan päteväksi sähkömieheksi! Meidän kanit on jo edesmenneitä, mutta aika monen vempeleen johto muistuttaa jänösistä edelleen. Sen verran paljon on tullut sähköjohtoja korjailtua. Varmasti taidosta on hyötyä teidän taloprojektissakin, heh.

  Meillä eivät onneksi olleet jyrsimiä pahimmasta päästä, mutta sisäsiisteys, se oli toiselle kanille ihan ylivoimainen juttu. Haaveilen toisinaan kaniparista edelleen, mutta se hirveä mattopesurumba jarruttaa haaveita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että sullakin on kokemuksia jänöläisten kanssa elämisestä. Joo, onneksi mies osaa puljata johtohommissa, vaikka itsekin olen nykyään aika kätevä sähköteipin kanssa, tsih.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.