perjantai 6. huhtikuuta 2012

pitkäperjantai


mekko Tara Jarmon
paitapusero Marimekko/Samu-Jussi Koski
korkkarit Unisa

Päivän asussa päästin sisäisen kirkkokuorolaiseni valloilleen. Ei täällä oikeasti noin synkissä tunnelmissa olla. Käsillä on itse asiassa suosikkini kaikista juhlapyhistä. Pääsiäinen on juhla, johon ei liity minkäänlaisia velvoitteita. Ei ole pakko juhlia yötä myöten kuten vappuna, juhannuksena tai uutena vuotena. Ei tarvitse koristella, kuluttaa ja kokata kuten jouluna. Saa kuitenkin syödä suklaata. Ah, introvertin paratiisi.


Pääsiäistä vietetään kotosalla, mutta ohjelmassa on myös töitä ja tenttiinlukua. On meillä vähän lammasta ja punaviiniäkin odottamassa sellaista juhlahetkeä, että kaikki asianosaiset ovat paikalla.

Rauhallista ja velvoitteetonta pääsiäistä sinne ruutujen taakse.

8 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä täältä räntäsateen keskeltä! Mun mielestä kanssa pääsiäinen on kiva - kivoja värejä, iloista meininkiä ja valoisaa jo. Joskus jopa keväistä tosin ei tänä vuonna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, pääsiäinen sattuu vielä niin kivaan ajankohtaan, kaikki hauska on edessä...

   Poista
 2. Pääsiäinen on kyllä kiva juhlapyhä. Tekee niin hyvää välilllä katkaista arki ja puuhailla muutakin kuin käydä töissä. Sitten vielä juuri tuo mitä mainitsit, eli pakko ei ole tehdä mitään. Samaan aikaan vapaapäiviä on sen verran, että jos haluaa, niin pienelle matkallekin kerkeää. Hyvää pääsiäistä sinullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylipäätään kevät on kiva, kun on monta pitempää vapaata: hiihtoloma, pääsiäinen, vappu, helatorstai...

   Poista
 3. Niin viehättävä mekko, tuollainen itselläkin hakusessa :)! Tuo vielä istuu kuin hansikas päällesi.

  Rentoa ja herkullista sekä kiireetöntä pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kohtaaminen tämän mekon kanssa oli rakkautta ensi silmäyksellä. Harkitsin jopa ostavani tätä useamman eri väreissä mutta tulin järkiini... TJ:llä on näet muitakin kivoja ja vartalomallilleni sopivia mekkoja, satsaan sitten mielummin niihin.

   Poista
 4. Ihanaa itseironiaa tuo "kirkkokuorolainen". :-) Asusi näyttää minusta oikein kivalta. Itselläni on hakusessa juuri samanlainen paita käytettäväksi kotelomekkojen alla. Toivottavasti löydän sellaisen pian, niin pääsen minäkin liittymään kuoroon. :-p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät! Tervetuloa joukkoon veisaamaan sitten:)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.