tiistai 3. huhtikuuta 2012

seeing what all the fuss is about


Niin monessa blogissa on hehkutettu Massimo Duttin vaatteita, että pitihän minunkin käydä Nizzassa katsastamassa merkin liike. Ketju kuuluu Zaran ohella espanjalaiseen Inditex-konserniin ja on lanseerattu hieman enemmän high end -ideologialla kuin Zara. Ihan kivoja vaatteita sieltä löytyi, vaikka Nizzasta löytämäni liike olikin melko pieni ja esillepano vaatimatonta. Jos en olisi tiennyt mitään hypetyksestä ko. merkin kohdalla, olisin varmaankin ohittanut sen olankohautuksella. Nyt kuitenkin ostin yhden neuletakin - tai rehellisyyden nimissä on sanottava, että äitini (eläkeläinen) osti sen minulle (yli 30-vuotias palkansaaja). Myös tuo vaalea biker-takki jäi mieleen, vaikka jäikin sovittamatta.

Lentokoneessa tavailin kouluranskallani Le Figarosta, että myös H&M olisi lanseeraamassa uutta ketjua, jossa hinnat olisivat hieman korkeammat ja tuotteet ehkä siten laadukkaammasta materiaalista. Nettihuhujen mukaan ketjun nimi olisi & Other Stories. Tuleekohan tästä liikettä Suomeen, kun ei ole vielä COS:kaan meille rantautunut?

10 kommenttia:

 1. Massimo Dutti on mun ehdoton suosikki perusvaatteiden etsinnässä. Laadukkaampi kuin Zara tai H&M ja musta heidän mallistonsakin ovat poikkeuksetta kivoja. Niin ja se, että neuleissa on usein silkkiä ja/tai cashmiria on ehdotonta plussaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zaran vaatteissa laatu on kyllä usein ollut pettymys. Vaikka olisi niitä luonnonkuitujakin: ostin yhden cashmirneuletakin, joka meni muutamassa kuukaudessa aivan nuhjuiseksi. Ehkä siis MD tarjoaa jotain enemmän?

   Poista
 2. Coshan on myös H&M-konserniin kuuluva ketju. Eikös Cos ole tulossa, ainakin huhujen mukaan, Kämpiin vielä tämän kevään aikana?

  Itse en kaipaa kaikki ketjuja Suomeen, alkaa olla aika tylsää kun samat ketjut jylläävät joka puolella, tarjonta yksipuolistuu vaikka näennäisesti kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! No kiva päästä hipelöimään COSiakin ihan livenä.

   Noista ketjuista olen pohjimmiltani samaa mieltä, mutta ne taitavat olla täällä jäädäkseen. Toivotaan, että olisi sitten edes monipuolinen valikoima ketjuja eikä samoja lindex&maukkoja joka ostoskeskuksessa.

   Poista
 3. Minàkààn en ymmàrrà Massimo Dutti-hehkutusta Suomessa. Ihan kivan nàkòisià vaatteita siellà on, mutta sopivat mielestàni yleensà vaan todella hoikille ihmisille. Itselleni (olen normaalipainoinen) olen lòytànyt sieltà peràti yhden t-paidan (asuinkaupungissani on Massimo Dutti, joten kàyn siellà aina sillòin tàllòin). Blogisi on jotenkin ihanan raikas. Ei jatkuvaa ostosten esittelyà, onneksi!
  T. ulkosuomalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että pidät blogista. "Ostosblogeista" käydäänkin nyt kiivasta keskustelua ja hieman huonolla omatunnolla piti käydä läpi omat postaukseni: onko niissä vain kerrottu, mitä on ostettu. Olihan siellä sitäkin. Tekisi mieli kirjoittaa aiheesta jossain vaiheessa oma postauksensa.

   Massimo Duttin nettisivuilla pisti silmään myös tuo erittäin pitkä & laiha malli.

   Poista
 4. Massimo Dutti on minullekin aika vieras putiikki/merkki. Pitää joskus etelä-Eurooppa -matkalla käydä kurkkimassa. Teidän loma sattui kyllä kivaan saumaan, kun Ranskassa on jo varsin keväistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä hyvät säät viime viikonloppuna! Lähin Massimo Dutti taitaa löytyä muuten Tukholmasta.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.