torstai 31. toukokuuta 2012

silmänruokaa muissa blogeissa

Taannoin sain Liebster Blog -tunnustuksen ElenaltaElle-Marielta, Fedulta ja Mayolta, kiitos ihanat! Pelin henkeen kuuluu jakaa tunnustus eteenpäin mielenkiintoisille blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. Pidän näistä tunnustuksista, koska olen löytänyt niiden kautta monta piilossa ollutta blogisuosikkia ja saanut itsekin uusia lukijoita. Yritin siis tähän haasteeseen kaivaa omalta lukulistaltani ne blogihelmet, jotka ovat oman blogini lailla vähän tuoreempia ilmestyksiä. Seuraavia kolmea blogia yhdistävät erityisesti kauniit, laadukkaat ja tunnelmalliset kuvat, joissa arjen fantasia tulee upeasti esille. Blogit on aloitettu alle puoli vuotta sitten ja Blogger-lukijoita on toistaiseksi alle 50.


California dreaming! Ronjan blogi ikuisen auringonpaisteen alta. Haaveilen salaa Amerikoissa asumisesta ja tämä pariskunta tuntuu elävän unelmaani todeksi. Sen lisäksi, että blogissa kerrotaan miten homma ison järven toisella puolen toimii, postauksissa muun muassa sisustetaan kaunista kotia skandinaavis-uusklassiseen tyyliin.Taidan olla Idaa lähes vuosikymmenen vanhempi mutta se ei estä minua seuraamasta tätä hauskasti kirjoitettua ja kauniisti kuvitettua blogia. Ylläolevat kuvat puhuvat puolestaan enkä ihmettelisi, jos ne jo kiertäisivät joissain netin lukuisista inspiraatiokansioista.Carita bloggailee vastavalmistuneen remontin keskeltä. Minulle syyksi lukea tätä blogia riittää jo mustavalkoinen sisustus ja valkoinen lattia, mutta blogissa esitellään valoisalla tavalla muitakin elämän suloisia puolia. Onnea remontin saattamisesta päätökseen, Carita!

Kollaasien kuvat ovat peräisin edellämainituista blogeista ja julkaistaan täällä puhtaasti PR-mielessä. Lisää blogisuosikkejani löytyy sivun alareunasta, päivitin listan juuri!

8 kommenttia:

 1. Voi kiitos kauniista sanoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ansaittuja:) Kiitos kauniista blogista, vaikka olenkin aika näkymätön lukija.

   Poista
 2. Oi Lisbet, kaunis kiitos kauniista sanoistasi - sait täällä yhden tytön valtavan hyvälle mielelle :)
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvistä blogivinkeistä, kiva kun nostat jotain uusia blogeja esille :) Caritan blogia ole itsekin jo lukenut, I like it too.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava jos löytyy näistä jotain uutta luettavaa. Ja sullakin on kaunis blogi, tästä postauksesta pitäisi varmaan tehdä osa 2!

   Poista
 4. Voi kiitos, Lisbet, olipa kiva yllätys täällä :). Olen nyt Suomessa käymässä ja ehtinyt tosi vähän käydä blogistaniassa täällä ollessani, mutta onneksi tulin nyt kuitenkin katsomaan sinun kauniin blogisi uudet jutut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, täällä seurataan jokaista tekstiä vaikka liian harvoin ehdin kommentoimaan:(

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.