maanantai 28. toukokuuta 2012

taistoon käy


Pelotta päin talvi-ihoa ja kanankoipia! Arsenaalina on Biothermin kuorintaa ja kosteutusta sekä paria kuorintakierrosta myöhemmin itseruskettavaa. Vaikka usein käytän hajustamattomia vartalovoiteita, pidän tässä Biothermin sarjassa erityisesti sen kirpeästä sitruksen tuoksusta. Kuorintavoide sisältää kyllä makuuni melko karkeita osasia. Aiempi suosikkini Biothermiltä oli Aquathermale-sarjan turkoosiin purtiloon pakattu kuorintavoide, joka oli koostumukseltaan hienojakoisempi tai ainakin tasaisempi. Valitettavasti sekin tuote lensi jo useita vuosia sitten lakkautetun kosmetiikan taivaaseen.Doven asteittain ruskettava kosteusvoide ei puolestaan esittelyjä kaipaa - klassikkotuote, joka soveltuu myös meille itseruskettavakammoisille.


Kesä tosin katosi jonnekin täksi viikoksi, mutta sehän tarkoittaa vain sitä, että minulla on sunnuntaihin asti lisäaikaa värin hankkimiseen!

2 kommenttia:

 1. Olenkohan minä saanut jonkun viallisen kappaleen tuota Dovea, nimittäin niin moni sitä on kehunut, mutta itsellä se vain lähti heti irti ja värjäsi sekä vaatteet, että pyyhkeet?

  Kasvoille suosin Nuxen itseruskettavaa, mukavan ja riittävän vaalea sävy ihan jopa talvella käytettäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä, mulla ei ole mitenkään laajoja kokemuksia itseruskettavista, joten en osaa vertailla muihin tuotteisiin. Ehkä Dove kuitenkin vaatii melko pitkän imeytymisajan? Kiitos vinkistä, tosin kasvot ja kädet saavat minulla itsestään aika helposti väriä.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.