tiistai 26. kesäkuuta 2012

park avenue

Kuvaan matkoilla blogin kannalta aivan liian vähän. Tähän tosiseikkaan törmäsin Nykin reissun kuvia selaillessani, vaikka yritin siellä tietoisesti skarpata kameran suhteen. Yleensä kuvissani on lähinnä katunäkymiä ja matkatovereideni selkiä, ruoka-annoksia sekä näkymiä ulos kulkuneuvojen tai rakennusten ikkunoista. Sitä paitsi mukaan ottamani kiinteävälinen 50 mm:n objektiivi oli väärä valinta kaupunkikuvien ottamiseen. Viimeisenä päivänä tulinkin suunnittelemattomasti hankkineeksi uuden objektiivin, mutta siitä lisää myöhemmin, kun linssi ja minä olemme kunnolla tutustuneet.Mainitsinko jo, että kaupungissa oli aivan tuskaisen kuuma, joka päivä noin 35 astetta? Varmaankin kaikki kynnelle kykenevät Park Avenuen prinsessat olivat paenneet Hamptonien huviloihinsa. Yhden sentään näin kävelevän ulos kaupunkiasunnostaan Chanelin jakussa ja nudeissa Louboutinin korkkareissa suoraan kadulla odottavan mustan Mercedeksen takapenkille. Lounaskutsuille? Rakastajansa luo? Kuka tietää.


Matkapostaukset päättyvät tältä erää. Kommentteihin vastailu on loman jäljiltä pahasti rästissä, pahoittelen ja lupaan tarttua asiaan pian!

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Tosi kiva oli lukea näitä postauksia. Oma ensimmäinen matka NY:iin on syyskuuna alussa ja
  kaikki tieto otetaan vastaan.Jos vielä joitakin
  ruokapaikkoja vinkkaisit?

  T.matkakuumeinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tosi huonosti osaan nimetä mitään ruokapaikkoja, me ollaan menty aina vähän mutu-fiiliksellä siihen, mikä kulloinkin on ollut suunnilleen lähin ja parhaimman näköinen paikka. Eikä oikeastaan olla petytty kertaakaan, ruoka on aina ollut hyvää ja palvelu jenkkityyliin erinomaista. Esim. Little Italyssä on paljon kivoja (italialaisia) ravintoloita vieri vieressä, siellä ollaan käyty parikin kertaa kokeilemassa.

   Ihanaa matkaa sinulle, NYC on kyllä mahtava paikka!

   Poista
 2. Teillä on ollut varmasti mahtava reissu. Eikä kuvissakaan ole valittamista - saivat mut niin taas haluamaan NY:iin. Ensi kerralla sinne mennessäni aion/haluaisin/toivoisin pääseväni käymään myös Hamptonsissa (ihailemaan niitä taloja...), siellä en ole ennen käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ylipäätään olisi kiva päästä pois Manhattanilta, tunnustan etten ole Nykin reissuillani käynyt esimerkiksi Queensissä tai Brooklynissäkään. Ja Hamptons olisi tosiaan ihana. Lentokoneen ikkunasta ihailin niitä rantahuviloita ja suunnattoman pitkää, lähes viivasuoraa hiekkarantaa. Ehkä ensi kerralla - toivottavasti sellainen tulee - voisi ottaa majapaikan sieltä?

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.