torstai 14. kesäkuuta 2012

vapaissa tunnelmissa

Kyllä lomalla on mahtavaa! Pidän toki työstäni mutta eihän se sulje pois sitä, että voisin nauttia pitemmistä vapaistakin. En ole koskaan pitänyt tai edes voinut pitää kovin pitkiä lomia, joten tämä kaksiviikkoinenkin pois sorvin äärestä tuntuu ikuisuudelta. On ollut mukava huomata, että pitkään jumissa olleet ajatukset ovat taas lähteneet liikkeelle ja uusia ideoita syntyy tuon tuostakin.


No mitä päätetyöläinen tekee lomallaan? Istuu tietenkin tietokoneen äärellä. Olen vihdoin saanut fiksattua blogin kannalta muutamia pitkään mielessä pyörineitä juttuja, sellaisia, joita lukijat eivät ehkä huomaakaan. Yksi on se, että sain vihdoin luotua pienen esittelysivun blogista ja sen kirjoittajasta. Linkkilistaakin on taas päivitetty ja blogin ulkoasuun on tehty pieniä muutoksia. Isompiakin muutoksia on mielessä, mutta niiden toteuttaminen vaatisi ainakin toisen kaksiviikkoisen.


(Tummuneet jalkapohjat ovat varma kesän merkki, heh.)


Yksi rästissä ollut blogijuttu oli Facebook. Sieltä löytyy nyt myös lisbet e. Emmin tuota pitkään, mutta olen käsittänyt, että monet seuraavat blogeja nimenomaan FB:n kautta, joten päätin tehdä seuraamisen heidän kannaltaan helpommaksi. Käykää siis tykkäämässä! Blogipäivitysten lisäksi aion aina silloin tällöin vinkata FB-sivuillani muistakin asioista, joiden kuvittelisin lukijoita kiinnostavan.

Huomenna lähdemme pienelle kylpylälomalle, joten vähän kesälomaisempaakin juttua on siis tiedossa.

2 kommenttia:

  1. moi... niistä henkareista. Kävin eilen Vantaan IKEA:ssa niin yllätys yllätys siel oli valkoisia hengareita. Ostoskärryyn tulikin laitettua neljä pakettia...et siel löytyy kans henkareita.

    VastaaPoista
  2. Miten kauniita kuvia jälleen (ja uusin postauksesi... Rakastan kesäöitä!).

    Me ollaan oltu Fb-pohdintojemme kanssa näköjään ihan samassa aikataulussa. Minäkin pohdin pitkään tarvitaanko blogille em. sivuja. Muutaman kyselyn sain, rohkaistuin ja nyt Villa Hedda löytyy Fb:stäkin. Saapa nähdä löytääkö sinne kukaan tai kokeeko kukaan sen mitenkään relevantiksi. Itse tykkään seurata blogeja myös Fb:n kautta, joten elän toivossa :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.