lauantai 28. heinäkuuta 2012

hellepäivän asu

Kaipa se on niin, että jos ei hellemekkoa Atsonpäivään mennessä niin ei koko kesänä. Tämä päivä on oltu kotosalla lukuunottamatta lyhyttä reissua, jolla kävimme miehen aloitteesta hypistelemässä elektroniikkaa ostamatta kuitenkaan mitään ja samalla söimme salaattilounaat Fasulla.


Eilen illalla sen sijaan olin vapaalla ystäväni kanssa. Kävimme syömässä Teatterin terassilla ja orastavan keski-ikäisyytemme aikuisuutemme tunnossa jatkoimme mummotunneliin, eli nelikymppisten suosimien ravintoloiden muodostamaan kujaan Helsingissä. Kotiintulo venähti sellaiseen kellonaikaan asti, etten oikeastaan muista, koska olisin viimeksi niin pitkään valvonut (tarkoittaa siis, että ehdin kotiin juuri parahiksi näkemään olympiatulen syttymisen).


Ivana Helsingin mekko on viimekesäinen ostos Seinäjoelta vaateliike Sipilästä, jonka takana ovat Muodin huipulle -kakkoskauden voittaja Linda Sipilä ja hänen äitinsä. Suosittelen käymään, jos tuolle suunnalle satutte! Lindan oman malliston lisäksi liikkeessä on paljon sekä kotimaisia että ulkomaisia merkkejä. Se, mikä kuvista ei käy ilmi, mutta jonka haluan kertoa on, että mekon puuvillakankaaseen on kudottu sydämiä ja revolvereja villin lännen hengessä, heh.Jännä muuten seurata, miten säät vaikuttavat blogin kävijämäärään. Eilen ja tänään liikennettä on ollut verraten vähän, mikä kertoo joko omien juttujeni tasosta tai sitten siitä, että lukijat ovat keksineet kesän kuumimpana viikonloppuna muutakin tekemistä kuin nettisurffailun...

14 kommenttia:

 1. Älä huoli, säät ovat syynä. :-) Kaunis mekko!

  VastaaPoista
 2. Säät vaikuttavat heti. Sadepäivinä on paljon paremmat kävijämäärät kuin helteellä. Näistä päivistä on paras nauttia ulkona niin kauan kun niitä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, en ole itse kyllä yhtään helletyyppiä mutta kai nämäkin päivät täytyy lusia:)

   Poista
 3. Kyllä ne säät on! Hellepäivänä kone on mullakin paaljon vähemmällä käytöllä : )! Mut eiks ookin ihanaa, kun on vihdoin voinut vetää hellemekkoa niskaan!! Tosi kaunis mekko. Ja bongasin sieltä yhden sydämenkin : )

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana mekko! Näyttää ihanalta sun päällä :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon huomannut kans sään vaikutuksen kävijöihin. Tosi söpönen mekko! Ja repesin ääneen mummotunnelille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, selvästi myöhemmin tulee väki koneille jos ollenkaan. Mummotunnelin toinen nimityshän on suonikohjukanjoni, lol.

   Poista
 6. Ihana tuo viimisin kuva :) Löysin tieni blogiisi weheartit:in kautta, kun olit ryhtynyt seuraamaan minua siellä :P Hyvä kun löysin, kiva blogi meinaan sulla :) :)

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sulla:) Se kuvan on vähän sellainen "missäs se mun kaukolaukaisija nyt taas onkaan" -räpsy.

   Poista
  2. Haha :D no välillä kyllä kaipaan kaukolaukaisijaa, mutta en vielä oo semmosta ehtiny hankkimaan ! Mutta kiitos siis myös :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.