keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

hello mustikkamaa

Työvuorojen välissä olen viettänyt sitä kuuluisaa omaa aikaa, sillä poika on muutaman päivän isovanhempien hoivissa. Eilen päätin mennä istuskelemaan suosikkirantani kallioille Helsingin Mustikkamaalle. Taka-ajatuksena oli tietenkin testata, tarttuisiko koipiini hieman väriä.


Helsinkiä heikommin tunteville tiedoksi, että Mustikkamaa on saari, jonka läpi kuljetaan mentäessä Korkeasaareen. Se on siis Kulosaaren ja Korkeasaaren välissä. Saarella on ulkoilumaastoja, kartanohenkinen ravintola, tenniskenttiä, kesäteatteri ja Hietsua huomattavasti rauhallisempi ja perheystävällisempi hiekkaranta. Jos mielii ottaa aurinkoa hieman privaatimmin eikä pelkää muutamaa muurahaista, rannan vieressä on kallioista männikköä, josta löytyy suojaisia piknik- ja makoilupaikkoja.


Rantalukemistooni on aina silloin muutaman kerran vuosikymmenessä, kun oikeasti otan aurinkoa, kuulunut brittiläinen Hello-lehti. "Haloo" ei pettänyt tälläkään kertaa. Sisältönä oli useampi editoriaali kuninkaallisista, pääosassa luonnollisesti herttuatar Catherine, sekä monta aukeamaa huolellisesti valaistuja kuvia jonkun minulle tuntemattoman jalkapallovaimon/saippuasarjatähden hääjuhlasta.


Voihan Kate ja hänen täydelliset hiuksensa! Niiden näkeminen saa minut aina epätoivon partaalle oman vaatimattoman kuontaloni suhteen. Katen hiuksethan eivät voi olla jatkeet, se olisi aivan liian rahvaanomaista kuninkaalliselle. Vai mitä luulette?

12 kommenttia:

 1. Joo, ei, aidot hiukset on oltava - mutta hiusten paksuus, kiilto ja taipuisuus oli takuulla yksi tärkeimmistä vaimonvalintakriteereistä Williamin "How to Pick the Future Queen" -listassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli varmaan pitkä lista kuten lopputuloksestakin voi päätellä :D

   Poista
 2. Luulen myös, että ovat ihan omat hiukset kyseessä. Voikunpa vain jaksaisi omiakin hiuksia vääntää kauniille lainaille joka aamu ;)

  Ihana ollut päiväsi ja aivan mielettömän söpöt sandaalit <3 Mistä ne ovat? Yritin Singaporesta tuonlaisia metsästää, muttei tullut eteen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä ihanat hiukset! Joo, oma luottokampaaja joka aamu olisi kiva:)

   Sandaalit ovat niin ikään Nykin reissulta peräisin olevat 10 dollarin löydöt, Dizzy-merkkiset. Tuolla on lisää: http://www.dnafootwear.com/dizzy

   Monilla muillakin merkeillä oli siellä samantyylisiä jalkineita. Suomesta olen bongannut samantyylisiä vain Ted Bakerilta, ainakin Stockmannilla on ollut myynnissä.

   Poista
 3. Nuo sandaalit ovat todella upeat!!

  VastaaPoista
 4. Ihanat sandaalit!
  Joo, ma en kesta Catherinen hiuksia - miten jollakin voi olla noin upea tukka, aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kate ei varmaan juuri kääntele tai heiluttele päätään edustustilaisuuksissa:)

   Poista
 5. Voi, Mustikkamaalla on tullut muutamana kesänä paistateltua aurinkoa. Aika rauhassa sai olla. Mäkin ostan muutaman kerran vuodessa Hello-lehden, välillä Holan, kun haluan yrittää lukea espanjaksi. Juttu Virgin-yhtiöiden Richard Bransonin Holly-tyttären häistä Necker-saarella piti tietysti lukea.

  Kauniit uusitut sivut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin tykkään, ettei siellä ole ruuhkaa keskikesälläkään.

   Kiitos, vielä on pari keskeneräistä juttua tosin.

   Poista
 6. No nyt täällä kaipaan suomalaisia metsämustikoita. Meidän mustikat on suuria ja eivät ihan niin maukkaita, kasvavat pensaissa. Se on tietysti keräämisen kannalta valtavan kätevää.

  Sinulla on ollut mukava päivä! Kaunis kesäinen Helsinki hehkeimmillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kai niitä päiviä, joista silloin räntäsateessa haaveilee!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.