perjantai 6. heinäkuuta 2012

kummitäti

Kastejuhla oli kaunis ja niin on tuore kummityttömmekin. Meillä on entuudestaan mieheni kanssa kaksi yhteistä kummilasta ja oli ihanaa päästä kummiksi vielä kolmannenkin kerran.


mekko French Connection
korkkarit Furla

Metallinhohtoiset, nahkaiset Furlat olen ostanut aikoinaan omiksi hääkengikseni. Halusin nimenomaan kengät, jotka eivät olisi valkoiset, jolloin niillä olisi enemmän käyttöä myös häiden jälkeen. Näistä on kyllä otettu kaikki kilometrit irti, sillä olen käynyt niillä vaikka kuinka monet kivat juhlat ja toisen kengän korkokin on jo kerran pitänyt asennuttaa takaisin paikoilleen. Ehkä tuo nilkkaremmi ei ole lyhyttä varttani ajatellen paras mahdollinen ratkaisu, mutta toisaalta se on irroitettava ja olen pitänyt kenkiä myös ilman remmiä.


Oli mukava saada myös oma mussu kotiin isovanhempien luota. Nyt on kuitenkin vähän väsy olo paitsi touhukkaan päivän myös jatkuvan niistämisen vuoksi. Minulla on jokin ihme kesäflunssa! Pahinta on, etten ehtinyt olla edellisen flunssan jäljiltä hädin tuskin kolmea viikkoa terveenä. Yhdistän jatkuvan sairastelun kehnoon ruokavalioon, ja nyt olisikin aika tsempata sen suhteen. Samoin alkuvuosi on mennyt liikunnan puolesta todella laiskasti. Olisikohan aika aloittaa jokin "jouluksi kuntoon" -projekti?

8 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus! Täällä vähän sama juttu, aika kehnolla on ollut liikunta ja ruokavalio. Se tuntuu olossa. Kun taloprojekti hellittää, on kyllä ehdottomasti aloitettava jokin "jouluksi kuntoon" -projekti.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän me voitais tsempata toisiamme:)

   Poista
 2. Todella kaunis mekko ja kengätkin ovat upeat. Kokonaisuus on upea!

  Haha, mulla on sellainen meininki nyt, että häiden jälkeen alkaa taas kunnolla liikunta. Kaikki vapaa-aika tuppaa menemään tällä hetkellä järkkäilyihin (h-hetkeen parisen viikkoa) joten ei vaan pysty enää lähtee hikilenkille. Selityshän se on tämäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muistan hyvin tuon tunteen omia häitä edeltäviltä viikoilta. Vaikka muissa järjestelyissä ei onneksi ollut paljon tekemistä, käytin kaiken vapaa-aikani hääpuvun ompelemiseen, joka valmistui kuin valmistuikin viikkoa ennen juhlapäivää. Teilläkin vain vähiin käy aika ennen alttaria:)

   Poista
 3. Onnea tuoreille kummivanhemmille! Aivan ihana tuo mekko... ja kengät toki myös :)

  Täällä myös llikunta retuperällä, kiitos tiiviin työrupeaman. Yleensä kuntoilen miltei joka päivä ja nyt kyllä huomaa omasta olostaan etten juurikaan ole urheilemaan ehtinyt :( Josko tänään ehtisi...!

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkuu tuntui olevan tosi kiireinen monilla töiden vuoksi. Hullu tämä suomalainen tapa tehdä kahden kuun hommat plakkariin ennen kesälomia:) Toivottavasti pääset pian radalle ja rentoutumaan!

   Poista
 4. Ihana kaulakoru, saanko udella, minkä merkkinen se on? Mistä olet hankkinut korun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tottahan toki, koru on Breilin ja kirjoitinkin siitä juuri tuoreimmassa postauksessani: http://lisbet-e.blogspot.fi/2012/07/kolme-suosikkikorua.html

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.