torstai 19. heinäkuuta 2012

messuvisiitti

Vietettiin päivä Tampereen Vuoreksessa messutaloja kierrellen. Mitään suurta elämystä ei tullut vastaan, mutta joukossa oli paljon kauniita sisustuksia ja hienoa arkkitehtuuria. Uutta objektiivia tuli testattua tositoimissa, lisää kuvia ja tarkempaa raporttia tulossa huomenna.7 kommenttia:

 1. Onpa kauniita kuvia. Uusi objektiivi vaikuttaa hyvältä ostokselta ja valovoimaiselta. Kerrohan lisää kokemuksia objektiivista, kun ennätät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, äh mua vähän nolottaa, koska valotus on näissä messukuvissa vähän sitä ja tätä. Yritin ottaa niin pitkällä valotuksella kuin vaan mahdollista - tuloksena monin paikoin puhki palaneita pintoja. Mutta harjoitellaan ja kerrotaan!

   Poista
 2. Onpa kauniita kuvia. Uusi objektiivi vaikuttaa hyvältä ostokselta ja valovoimaiselta. Kerrohan lisää kokemuksia objektiivista, kun ennätät.

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät kuvat! Pysytään kuulolla, mitä lisää : )

  VastaaPoista
 4. Hei tosi hienothan kuvista tuli! Mä tuskailin yhdelle asioista hyvin perillä olevalle kaverilleni sitä, etten oikein meinannut onnistua Canonin just tuolla laajiksella. Hän sanoi, että 10-22-laajiksissa on tosi usein tarkennus jotenkin pielessä, että pitää tarkentaa manuaalisesti ja/tai viedä objektiivi kalibroitavaksi. En tiedä asiasta sen enempää, mutta mulla oli nimenomaan tarkennusongelmia ja juuri noita valotuspulmia.

  Onnea uudelle objektiiville! Mä jatkan edelleen pähkäilyä, kun en vain keksi, mikä olisi mulle paras ja tarpeellisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitikin oikein käydä uudelleen sun blogissa lukemassa kokemuksesi laajiksesta! Pitääpä yrittää katsoa tuo tarkennus - olen tosi noviisi näissä kuvausasioissa, aattelin kuitenkin että ennen pitkää tälle lasille tulee käyttöä. Ehkä silti jokin yleislinssi 50-millisen ja tämän välimaastosta olisi ollut nykyhetkeä ajatellen kätevämpi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.