keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

oreoita ja keskiviikkoa


Tämä pilvinen ja tuulinen päivä on kulunut sisätiloissa, sillä poika sai minulta sen aiemmin manailemani kesäflunssan. Muutenkin pientä kesäväsymystä on ilmassa. Onhan tämä aivan mahtavaa aikaa mutta monella tavoin myös niin kuluttavaa. Ymmärrättekö, mitä tarkoitan?


Jäljellä olevan tarmoni olen kohdistanut vaatekaappien läpikäymiseen ja Oreoiden syömiseen. Omat henkarivaatteeni muuttivat rekille ja mies sai meidän ison vaatekomeron kokonaan itselleen. Kaksi pahvilaatikollista vaatteita on jo pitkään odottanut oikeaa tähtien asentoa siihen, että myisin tai lahjoittaisin ne eteenpäin, ja tänään olen ottanut niistä kuvia Huutista varten. Vinkkaan kyllä täällä bloginkin puolella, kun saan kohteet listattua! Valtaosa menee kuitenkin suoraan lahjoituslaatikkoon. Kirppismyyjäksi minusta ei ole, sillä niissä hommissa asiakkaat vievät minua 1-0 ja jään yleensä hädin tuskin plussan puolelle.


Oreo-keksit ovat vielä yksi Amerikan-tuliainen ja vieläpä täysin yliarvostettu sellainen, sillä kotoisat Dominot hakkaavat nämä mennen tullen. Oreoiden parhain puoli taitaakin olla valokuvauksellisuus ja jatkokäyttömahdollisuudet erilaisissa kakuissa ja leivoksissa - katsokaa vaikka Pinterestistä. Ja jos kerran olette sinne päin menossa, niin käykää samalla ihailemassa boardiani, johon olen koonnut kuvia walk-in-closeteista ja muista ihanista vaatesäilytyksistä. Kävi taas tänään mielessä...

8 kommenttia:

 1. Voi että, alkaa oikein ns."sydäntä särkemään" kun katsoo noita upeita walk-in-closet kuvia. Itselläni vielä haaveissa se unelmien vaatehuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen hyvää vauhtia muodostamassa siitä oikean pakkomielteen. Oikeastaan tällä hetkellä mulle riittäisi edes riittävän suuri vaatekaappi.

   Poista
 2. Ja pyh: Oreot on niiiin paljon parempia kuin Dominot :D Noista walk-in closeteista ollaan kuitenkin yhtä mieltä: ihania ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että edes siitä, olisin muuten saattanut pitää sinua vähän omituisena;) Voi olla, että mun on pakko tehdä virallinen Oreot vs. Dominot -postaus.

   Poista
 3. Mustakin Oreot pieksee Dominot. Dominot on jotenkin paljon valjumman makuisia... No, makuasioita. :)

  Oreot kannattaa hakata lihanuijalla tohjoksi ja sekoittaa vaniljajädeen, sillä tavalla ne ovat parhaita. Me tehtiin toisen bestiksen kanssa niin lukiossa, kun tiistaisin tuli aina kaikki hyvät telkkariohjelmat. Lihanuijaa hakatessa purettiin myös angstit armeijaan häipyvistä poikaystäväkokelaista sun muista. :D Sitten katsottiin telkkua ja syötiin jädeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oreot johtaa siis 2-1! Eikö kukaan halua asettua mun kannalle?

   Kukaan?

   Poista
 4. Hitsit, pakko maistaa Oreoita :) Eli pakko lähteä Nykiin niitä hakemaan :D

  Mulla myös Pinterestissa ties montako Oreoista tehtyä kakkukuvaa yms. Seuraavaksi surffailenkin walk-on-closeteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitaan sitten, etten kerro sinulle, että Oreoita kuulemma saa Citymarketista. Eli Nykiin mars!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.