sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

perfektionismi

...iskee sillä hetkellä, kun bikinit kaivetaan esiin. Taidan valita hieman peittävämmän asun uimarannalle. Nämä Chloén bikinit jäävät tänäkin kesänä käyttämättä. (Kuinka mahtavat olisivat piparkakkureunaiset rusketusrajat?)Ensi viikolla aloitan taas kuntosalin. Siis oikeasti. Löytyisikö blogiväestä tsemppiseuraa?

14 kommenttia:

 1. Löytyy! Minä alan treenaan sun kanssa!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, näin tehdään! Kaavailin kirjoittavani kerran viikossa tänne viikon treenejä ja seuraavan viikon suunnitelmia ylös. Useammin ei kehtaa, ettei ihan urheiluksi mene:)

   Poista
 2. Aivan ihanat bikinit!! Mä olen pitkään etsinyt jotain ton kaltaisia bikineitä, mutta eipä ole tullut vastaan:( Onko kuinka kauan sitten ostettu?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä monen vuoden takaa. Chloélla on tosin senkin jälkeen ollut piparkakkureunaisia bikineitä eri väreissä, ja muillakin merkeillä olen nähnyt. Google "scalloped edge bikini" antaa paljon tuloksia...

   Poista
 3. Ihanat bikinit, mutta sama perfektionismi iskisi varmasti minuunkin. Kuntokuuri piti aloittaa jo eilen ja sitten tänään ja nyt huomenna... mukana siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lykkäilty on täälläkin... nyt startataan!

   Poista
 4. Ihanat bikinit! Mulla on vähän samantyyppiset Moschinot, mutta ovat jääneet käyttämättä nekin... Kuntosalistartti heti ensi viikolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli projekti Chloét ja Moschinot ylle:)

   Poista
 5. Kauniit biksut! Mullakin on suunnitteilla aloittaa kunnon kuntokuuri ensi viikolla - ei kuitenkaan viela huomenna...mut keskiviikkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa laskeskelin, etten itsekään pääse salille ennen keskiviikkoa... hyvä alku.

   Mutta projekti alkaa! Kuten tuossa yllä Nannalle vastasin, ajattelin päivittää sen kuulumiset kerran viikossa. Aiotteko te kirjoitella?

   Poista
 6. Kauniit bikinit!
  Messissä kuntokuurilla! En ole juuri liikkunut sitten tytön syntymän (köh)... Mies tilasi minulle äsken kolme eri painoista kahvakuulaa, olikohan se joku vihje?! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Sama ongelma, minullakin liikkuminen on tyssännyt lapsen syntymään. Kahvakuula kuulostaa oikeasti hyvältä, haluaisin itsekin oppia treenaamaan niillä!

   Poista
 7. Vitsit, törmäsin tänään juuri ensimmäistä kertaa piparkakkureunaisiin bikineihin - Marysia Swim Antibes Scallop Bikini Shopbob.comissa - ja ajattelin, että onpa hauskan näköiset (sen mallin päällä). Ja sitten törmään piparkakkureunoihin heti uudelleen täällä blogissasi, nuo ovat todella kauniit.

  Treenaamisessa pitäisi reipastua täälläkin. Varsinkin näin kesäkuumalla on vain niin paljon kivempi mennä jätskille kuin salille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kävin katsomassa ja onpa tosi kivan näköiset... ehkä jopa kivemmat kuin nuo Chloét. Varsinkin alaosa.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.