tiistai 14. elokuuta 2012

mukavuusalueen rajoilla

Point-and-shoot-bloggaaja täällä testailee oranssiin taittuvaa punaista huulipunaa. Olen halunnut kokeilla sävyä siitä lähtien, kun näin Angelina Jolien lookin kevään Oscar-gaalassa. Angelinalla tosin saattaa olla himppa täyteläisempi tuo huuliosasto ja poseerauskin paremmin hallussa. En ole koskaan käyttänyt kirkkaita punia, joten tunnen olevani aika kaukana mukavuusalueeltani tämän näköisenä. Arkisin käytän vain huulikiiltoja ja juhlavammissa tilanteissa värejä, jotka ovat lähellä huulteni luonnollista sävyä.Sivuhuomautus: blogissa useana päivänä vilahdelleet neilikat ovat säilyneet maljakossa erinomaisesti! Luulenpa, että valkoisesta neilikasta tuli juuri uusi suosikkikukkani.


Huulipuna on oikeasti huulikiilto mutta erittäin peittävä ja pysyvä sellainen. Kyseessä on Lancomen La Laque Feverin väri 104 "Simply Red". Ostin tämän poistomyynnistä aleaikaan, joten en tiedä, onko kyseistä sävyä enää saatavilla. Näitä kuvia katsellessa huomaan, että täytyy harjoitella huulten rajaus uusiksi. Minulla on aika terävä amorinkaari ja kirkkaan punan kanssa se korostuu entisestään. 

Haastan itseni näyttäytymään julkisella paikalla punahuulissa! Sopivan tilaisuuden tullen ajattelin yhdistää tämän idioottivarmasti mustavalkoiseen asuun. Seuraava vaikeusaste onkin kirkkaanpunaiseen mattapunaan siirtyminen - no, sitä saadaan odotella jonkin aikaa.

10 kommenttia:

 1. Kauniilta väriltä näyttää. Mä vierastan myös mattapunia, kiiltoa pitää aina vähän olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiilto antaa kuitenkin paljon anteeksi levityksen suhteen. Mutta olisi kiva kokeilla mattaakin sitten joskus!

   Poista
 2. Joo kannattaa noiden tummempien punien kanssa harjoitella rajaamista, nyt näyttää ihan kuin olisit ylähuulen vetänyt vähän yli ja alahuulen vähän alle huulten rajoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Olen levittänyt punan ylähuulella aivan rajaan asti kun taas alahuulella näkyy huultenvärinen rajauskynä...

   Poista
 3. Näyttää hyvältä, suosittelen Lancomen Rouge in Love-sarjan punia, pysyvät hyvin ja koostumus on hyvä. Nyt vain rohkeasti ihmisten ilmoille, tosin itsekään en punahuulia käytä kuin iltamenoissa. En tiedä ostaisinko päivällä olla niiden kanssa luonnollisesti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suosituksesta! Täällä kerätään vielä rohkeutta julkiseen näyttäytymiseen...

   Poista
 4. Hmm, minunkin pitäisi harjoitella nuiden punien kanssa. Nykyisin käytän silloin tällöin turvallista nudepunaa, joka ei tarvitse kaveriksi edes rajauskynää.

  Ehkä pitääkin laittaa joku rajauskynä ja uusi huulipuna ostoslistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla kiillot pysyy jatkossakin pääasiallisessa käytössä mutta kiva tosiaan kokeilla välillä uutta.

   Poista
 5. Upeita kuvia, taas:), sanoo hiljainen seuraajasi, joka itsekin himoitsee punaisia huulia monen vuoden huulikiiltovaiheen jälkeen:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna:) Punahuulet olisivat kyllä kivaa vaihtelua, kun vain pokka pitäisi!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.