lauantai 18. elokuuta 2012

my saturday night with lisbet

Toinen toistaan sähäkämmät lauantai-illat seuraavat tässä blogissa toisiaan! Sain pojan juuri nukkumaan, punaviinipullo on avattu ja Voddlerissa odottaa My Week with Marilyn. Katoin itselleni tapas-henkisen iltapalan oliiveista, salamista, täytetyistä chilipaprikoista ja parista todella homeisesta juustosta. Mies on töissä yömyöhään, joten nämä ovat yhden naisen pyjamabileet.
Pyjama-asu on Gapilta ja huppari Juicy Couturelta.


Huomenna on ilmassa miltei juhlan tuntua, kun minulla ja miehelläni on kummallakin vapaapäivä ja vieläpä sunnuntaina. Olen aiemminkin kertonut, että teemme molemmat vuorotyötä ja yritämme järjestellä vuoromme niin, että lasta voidaan hoitaa mahdollisimman paljon kotona. Järjestelyn seurauksena meillä ei esimerkiksi tässä kuussa ole toistaiseksi ollut yhtään kokonaista yhteistä vapaapäivää. Suunnitelmissa on brunssi jossain kivassa kuppilassa ja sään salliessa muutakin hengailua kaupungilla. Ja tietysti ihan vain sitä yhdessäoloa.

10 kommenttia:

 1. Hyvät herkut koottuna. Mukavaa leffailtaa ja nautinnollista huomista vapaapäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihanan kuuloisia ruokia, mukavaa iltaa sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita nuo "veneet" siis astiat ;) Mistä ne mahtaa?
  Ihania herkkuja sulla siellä ja varmasti hyvät bileet ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo astiat ovat minunkin suosikkejani, valmistaja on Amfora: http://shop.amfora.fi/index.php?productid=15&lang=1

   Poista
 4. Rauhaisaa viikonloppua! Varmaan rankkaa, kun yhteinen aikaa on noin kortilla. Minä teen pitkää päivää ja Siipan freelance-työ on välillä epäsäännöllistä, silti olemme yleensä illat ja viikonloput yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, toisaalta en osaisi kuvitella 8-16 -arkea. Tultaisiin molemmat väsyneenä illaksi kotiin? Mutta viikonloput olisi mukava viettää useammin yhdessä.

   Poista
 5. Ihanan näköistä iltapalaa! Mukavaa yhteistä vapaapäivää!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.