perjantai 14. syyskuuta 2012

ei paha, itse asiassa aika hyvä


Viikosta tuli juuri niin kiireinen kuin viime kirjoituksessa ounastelinkin. Kun tänään vaelsin automarketissa verisuoni otsassa tykyttäen, taisi leipomotiskin myyjä lukea naamastani tilanteen vakavuuden ja myi minulle kolme vaaleanpunaista leivosta, vaikka oikeastaan olin ostamassa vain karjalanpiirakoita.

Kotiin päästyäni ryhdyin kuorimaan paketistaan uutta nahkadivaania, joka saapui jo oikeastaan keskiviikkona, mutta kummallakaan meistä ei ole ollut aikaa tai energiaa kaivaa sitä esille ennen tätä. Divaani on Ikean Arild-mallistoa. Ensinäkemältä olen oikein tyytyväinen ja toimitusaikakin oli huomattavasti lyhyempi kuin alunperin luvatut 26 arkipäivää. Parempia kuvia itse divaanista tulee varmaankin jo tämän viikonlopun aikana.
Nyt potkaisen siis korkkarit nurkkaan ja ryhdyn nauttimaan edessä olevista vapaapäivistä. Teekuppi kädessä maailma muuttuu aina vähän paremmaksi paikaksi. Teillä lukijoillakin on vielä hetki aikaa täyttää blogin sivupalkista löytyvä kysely ja osallistua 50 euron lahjakorttien arvontaan. Lahjakortit käyvät useisiin tunnettuihin liikkeisiin, tästä voitte kurkata tarkemmin, minne. Voit hyvin täyttää kyselyn, vaikka olisit vastannut kysymyksiin jo jossain toisessa blogissa. Kaunis kiitos kaikille kyselyn täyttäneille!

6 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen; seuraavat kolme viikkoa ovat vaakalentoa, takana on jo useampi kiirepäivä. Nauti leivoksesta ja vapaasta!

  VastaaPoista
 2. Oi miten herkullinen tuo viimeinen kuva! Samat fiilikset täällä: TGIF. Kuvakulmat uudesta divaanista lupaavat jo selkeästi hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, yritän täällä saada kalusteesta asiallisia kuvia. Valkoinen osoittautuu yllättävän hankalaksi kuvata!

   Poista
 3. Apua, tiedän niin tunteen. Tuollaisessa mielentilassa itse kävelen suoraan töistä edessäolevan Sokkarin kemppariosastolle, sieltä herkkutiskille ja vielä samassa kerroksessa olevaan Alkoon punkkuhyllylle. Tuttu kaava ja tämän pyhän kolminaisuuden jälkeen tuntuu olevan taas uudesti syntynyt. Tai ainakin jaksaa taas seuran viikon. :) Tsemppiä siis sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Erittäin hyvän kuuloinen resepti tilanteen nollaamiseen!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.