tiistai 25. syyskuuta 2012

ihanat ilset


Kuka muistaa, mitä näillä säillä pistettiin jalkaan silloin kymmenkunta vuotta sitten, kun kumppareita pitivät julkisella paikalla vain suoraan pellolta tulleet maajussit ja alle 7-vuotiaat? Kauppojen kumpparivalikoima koostui mustista ja metsänvihreistä Nokialaisista, mutta toista on nyt. Eilen aamulla bongasin työmatkalla ainakin hopeanväriset Hunterit, keltaiset Hai-saappaat, valkoiset Kontiot ja yhdet nimettömäksi jääneet punaiset kaunottaret, joissa oli somat rusetit. Omat saappaani ovat Ilse Jacobsenin, tarkempia kuvia löytyy tästä viimekeväisestä postauksesta.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo, itsekin iloitsen kovasti siitä, että kauppojen hyllyiltä löytyy nykyään kaikenlaisia ihania saappaita! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tänään juuri mietin, että nuo Ilset ostaisin, jos kumisaapaskauppaan menisin. Toistaiseksi mennään kympin kumppareilla, jotka asuvat auton peräkontissa marja- ja sienimetsiä varten, mutta kyllähän salonkikelpoisemmatkin saappaat olisiva ihan paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, yksi valkoisten saappaiden ongelmista on se, että ei näillä kyllä mustikkametsään raaski lähteä. Eli on niillä mustilla Kontioilla edelleen virkansa.

   Poista
 3. Tyylikkäät, syksyn räntäkeleihin tarvitsen juuri tuollaiset! On pelkästään kivan näköistä kun ihmisillä on eri värisiä käytännöllisiä kumppareita jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tässä maassa kumppareille käyttöä riittää:)

   Poista
 4. Ihanat ja tyylikkäät sinun omasi!:) Itse tarvitsisin kipeästi jotkin tyylikkäät kumpparit sadesäille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Toivottavasti löydät jotkut kivat!

   Poista
 5. Noi ovat kyllä todella nätit. Myin omat Hunterini pois keväällä, kun ne vihreät ei olleet ihan mun juttu. En ole ostanut tilalle mitään, kun koiran kanssa ulkoillessa käytän Crocsin venekumppareita tai Hai Frosteja ja ihmisten ilmoille meno kumppareissa on mulle edelleen vähän, no, vaikeaa. Mieluummin sitten kuitenkin laitan jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kastelin mun nahkasaappaat riittävän monta kertaa viime talvena... edes Hgissä ei tarvitse mennä kovin kauas ytimestä ja jo joutuu kahlaamaan sohjossa.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.