sunnuntai 16. syyskuuta 2012

kuvissa Ikean Arild-divaani

Tässä muutama kuva perjantaipostauksen divaanista sijoituspaikassaan ikkunan alla. Otin kuvat vaihtelun ja harjoituksen vuoksi laajakuvaobjektiivilla, vaikka en oikeastaan pidä siitä asuntomyynti-ilmoitusta muistuttavasta fiiliksestä, joka kuvaan tulee. Kokonaiskäsitys on tietysti parempi. Blogikäyttöä ajatellen laajakuvaobjektiivia parempi hankinta olisi ollut jokin kiinteävälinen, nykyistä 50-millistäni laajakulmaisempi objektiivi.


Valokuvaushöpinät sikseen, divaani toivon mukaan tulee osoittautumaan paremmaksi hankinnaksi. Tuolla paikalla majaili aiemmin mustaa nahkaa oleva Ikea Klippan-sohva, jonka hankimme miehen kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiimme. Tässä(kään) kodissa ei ole tilaa kunnon sohvakalustolle, joten sellaisen hankkiminen on lykääntynyt tulevaisuuteen. Divaani sen sijaan sopii tilaan, sillä se ei peitä ikkunaa ja siltä voi rennosti seurailla vastapäisellä seinällä sijaitsevaa telkkaria.

Kaluste on kaltaiselleni hukkapätkälle oikein sopivan mittainen, mutta miehellä nilkat roikkuvat reunan ulkopuolella. Ajattelinkin laittaa seuraavaksi tilaukseen saman sarjan rahin, sillehän on hyvin tuossa tilaa. Tarvittaessa rahi voi toimia vieraiden istuimena ja oikean sohvaryhmän korvikkeena. Nyt kun sisustamisen makuun on päästy, kaipaa divaani seuraksensa muutamaa tyynyä ja mattokin pitäisi uusia. Vaikka tuhot eivät kuvassa erotukaan, äitini kutoma matto on valitettavasti kärsinyt lapsi- ja pupuperhe-elämästä niin, etteivät mitkään pesulareissut enää auta.


Olen luonnollisesti miettinyt jo sijoituspaikan divaanille ja rahille seuraavassa kodissa. Tämä sopisi hyvin sinne 20-neliöiseen pukeutumis-ateljee-naistilaan, tirsk.

16 kommenttia:

 1. Tämä tulee nyt asian virestä, mutta mahtava tuo keinuheppa. Mistä olet löytänyt? Inhoan niitä riemunkirjavia mitä kaupoissa yleensä on, mutta tuohan yksilö on oikea kaunistus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keinuhepan on isäni veistänyt lapsenlapselleen 1-vuotislahjaksi. Minustakin se on hieno. Juu, kuvan matto on äitini tekemä ja heppa isäni... ollaan puuhastelijaväkeä.

   Poista
 2. Kaunista! Olisi kivaa nähdä enemmänkin sisustusjuttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan, että täällä on niin vähän sisustusjuttujen aihetta...

   Poista
 3. Kaunista! Divaani näyttää hyvälle. Ihastuttava blogi sinulla, vasta löysin tänne Marjan (vp hirsitalo) blogin kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tänne! Sinun blogissasi olenkin monesti vieraillut:)

   Poista
 4. Tykkään blogistasi tosi paljon! Kirjoitat kivasti ja kuvat ovat kauniita<3

  Asiaan liittymätön kysymys: Miten oot saanut tuon suuren kellon macbookiin (näytönsäästäjäksi?)? Olen itse miettinyt miten kiva se olisi, muuten googlettamallakaan ole löytänyt vinkkejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ruudunsäästäjä löytyypi ihan ilimaatteks täältä: http://9031.com/goodies/ :D

   Poista
 5. Kaunis divaani, oliko tuo siis ihan aitoa nahkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on, läpivärjättyä nahkaa sanoo tuotekuvaus.

   Poista
 6. Voihan hitsiläinen, löysin blogisi ihan sattumalta ja jämähdin heti. Kuvat ovat ihania ja täynnä harmoniaa. Tulen siis jatkossakin ,)

  VastaaPoista
 7. Suunnittelen juuri samanlaisen Arild-divaanin hankintaa. Kuvasi vahvistivat käsitystäni siitä, että tuo on juuri oikea valinta minulla, perinteisen sohvan sijaan. Blogisi on muutenkin ilo silmälle, kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Nina! Divaani on kyllä osoittautunut ensikuukausinaan hyötyhankinnaksi.

   Poista
 8. Yhyn kaikinpuolin Ninan kommenttiin! Minäkin kyseistä divaania katsellut nettikaupasta, sinulla kun se on niin osaat sanoa livenä nähtynä että onhan ihan kirkkaan valkoista nahkaa eikä sellaista kellertävää luonnonvalkoista? kiitokset etukäteen vastauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ihan kirkkaanvalkoinen ole. Siis jos esim. laittaa puhtaanvalkoisen paperiarkin nahan viereen, sävyero on selvä. Väri ei kuitenkaan ole kellertäväkään, eikä sellainen luonnonvalkoinen, jota useimmat nahkasohvat ovat. Varminta on tietenkin käydä tarkistamassa tilanne paikan päällä ennen tilausta, jos vain mahdollista.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.