perjantai 7. syyskuuta 2012

todella upeeta

Blogimaailmassa vallitsee tänään kepeä mieliala. Perjantaipäivä tuo varmaan osansa asiaan, mutta muutenkin tuntuu, että monella on ollut tänään jakaa hyviä uutisia. Tai ehkä katselen itse maailmaa hieman värittyneiden lasien läpi. Viikko on nimittäin ollut tähän asti erinomainen. Pitääpä laittaa lotto vetämään lauantaina ja katsoa jatkuuko putki, hah.


Viikon paras uutinen ja syy sille, että korkkasimme pullon (huokeaa) sampanjaa on, että pääsemme etsimään itsellemme uutta kotia. Keväällä tekemämme talokauppa puretaan kiinteistössä paljastuneiden seikkojen vuoksi. Vaikka toimenpide viekin meidät takaisin lähtöruutuun, olemme äärettömän onnellisia siitä, että voimme siirtyä eteenpäin tämän puoli vuotta kestäneen prosessin jälkeen. Täällä laitetaan siis etuovi, jokakoti ja oikotie laulamaan siinä toivossa, että meille sopivat neliöt jostain löytyvät.Yksi blogimaailman aiheista tänään on ollut puhe salaperäisestä Inspiration-konseptista. Minäkin olen lupautunut mukaan ja on ollut mukava huomata, että niin on moni aktiivisesti seuraamistani blogeistakin. Ainakin Luumutar, lili's, Lumo LifestyleHappy Days, Syyskuun kuudes ja Sweet Life by Carita ovat kertoneet tänään asiasta ja muitakin varmaan on vielä tulossa. Todennäköisesti lukulistallani on myös niitä, jotka ovat yhteistyöstä kieltäytyneet. Kaiken kaikkiaan on kerrottu, että mukana on kolmisensataa blogia ja että konsepti pyörähtää käyntiin lokakuussa. Itse blogit eivät kuitenkaan muuta mihinkään, eli voit lukea lisbet e.:tä edelleen tässä samassa osoitteessa, joka on muuten ollut jo jonkin aikaa oma domainini www.lisbet-e.com. Vanha blogspot-osoite toimii edelleen, mutta arvostaisin, jos päivittäisitte blogiini osoittavat linkit.

Lisäksi toivon, että antaisitte hetken arvokasta aikaanne täyttämällä oikeasta sivupalkista löytyvän lukijatutkimuksen.

Skål!

24 kommenttia:

 1. Jee, sinäkin lähdit mukaan!:) Inspirationissa nähdään;)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, mahtaa olla helpottunut ja iloinen tunne noiden asuntokuvioiden jälkeen! :) Varmasti löydätte jonkun superupean kodin, joita me pikkuisissa purkeissa asuvat voidaan sitten kaiholla katsella ;)
  Ja hih, siellä uudessa sitten nähdään! Kiva ollut lukea tänään blogeja, kun niin monta huipputyyppiä on kertonut olevansa mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, todella helpottunut! Toisaalta kokemus on sellainen, että saa nähdä, uskalletaanko enää ostaa mitään... Ja tiedätkö, muistelen edelleen lämmöllä pikkuruisia purkkejani Sörnäisissä ja Alppilassa, ne olivat kivoimpia kotejani tähänastisista!

   Poista
 3. Onnea kodin etsintään!

  Monessa tutussa blogissa on tänään kerrottu Inspirations-konseptista, meitä on siellä monta mahtavaa bloggaajaa mukana.

  VastaaPoista
 4. Kiva, että sinäkin olet mukana! Itsekin sain juuri tuon kyselyn paikoilleen...
  Ja hyvä, että asuntoasioihin on tullut selkeyttä ja pääsette etsimään uutta - kyllä se täydellinen sieltä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiksessä nähdään (sillä on jo lempinimi:)

   Kun löytyisi edes asumiskelpoinen:)

   Poista
 5. Aivan ihania uutisia – olen valtavan iloinen teidän puolesta. Olo on siellä varmasti helpottunut ja tosiaan ei muuta kuin oikotielle haaveilemaan ja niitä kotiunelmia toteuttamaan. Täällä ollaan hengessä mukana!

  Ja mukava kuulla, että meitä on upea porukka mukana samassa blogimaailman veneessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Carita! Lähdetään tekemään siis hyvää eiku loistavaa suoritusta:)

   Poista
 6. Onpa kiva kuulla Lisbet, että ilonhetkiä on! Sun blogi on niin hyvälaatuinen, mun mielestä kuvat blogimaailman parhaimmistoa, että olisin vähintäänkin kummastellut, ellei sua olisi pyydetty tuohon.

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ihan täsmälleen samaa kuin Karla ja ryntäsin heti katsomaan tänne, kun oli tullut uusi postaus :). Tulen itse kanssa mukaan Inspirationiin :).

   Poista
  2. Kiitos Karla, olipa taas kauniisti sanottu pikku blogistani. Nolottaa:)

   Ja mahtavaa Ronja kuulla, että olet mukana. Vaikka yllätys se ei ole!

   Poista
 7. Ihanaa, samassa veneessä ollaan :) tsemppiä kodin etsintään, pidän peukkuja että etuovi ja oikotie tuovat unelmakodin teidän perheelle - haaveita ja niiden toteuttamista! Varmasti olo helpottaa tuollaisen epidin jälkeen ja lasilliset kuohuvaa on ansaittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiksen täytyy olla hyvä paikka, kun melkein kaikki mun suosikit on siellä!

   Poista
 8. Voi, talouutinen on varmasti helpotus. Onnea uuden etsintään! Itse löysimme kodin pari kuukautta sitten ja vaikka se raskasta on ollutkin, niin ihana nähdä että remontti alkaa pikkuhiljaa valmistua.

  Onnitelut myös tuosta Inspiration-jutusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, miten paljon energiaa asumisen suunnittelu ja toteuttaminen voi viedä. Mutta kyllä siitä sitten saa paukkuja takaisin, kun pääsee nauttimaan lopputuloksesta.

   Poista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisikohan johtua jotenkin siitä kyselykoodista - eli jos täyttää kyselyn kerran jollakin sivulla, selaimeen jää siitä "jälki" ja koodi eli kyselybanneri ei aktivoidu muillakaan sivuilla. Periaatteessa sen ei pitäisi toimia niin, mutta kannattaa kokeilla tyhjentää selaimen cookiet ja yrittää uudestaan. Karmeeta jargonia ;)

   Itse olen nähnyt kyselybannerin useimmissa blogeissa ja vastaillutkin siihen :)

   Poista
  2. Marjukka on varmaankin jo selvittänyt asian, mutta tosiaan, ihan hyvin on toiminut täällä ja muuallakin. Tosin mulla banneri ilmestyy uudelleen niilläkin sivuilla, joilla olen kyselyn täyttänyt.

   Poista
  3. Joo, kyllä se näkyi toimivan, kesti vain jonkin aikaa, kaikki siis hyvin!

   Poista
 10. Hunajaista -blogin sivulla kyselylinkki toimi oikein hyvin.

  VastaaPoista
 11. Lämpimät onnittelut - molemmista asioista! Hieno uusi blogikonsepti tulossa, kun olet sinäkin mukana. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.