torstai 25. lokakuuta 2012

kadonnut bloggaaja


Kommenttiboksissa oli jo hieman huolestuneita äänensävyjä, joten ajattelin tulla ilmoittautumaan, että täällä ollaan ja kaikki on hyvin. Tai siis on, jos väsymystä ja kiirettä ei lasketa. Reiluun viikkoon en ole saanut kameraan tallentumaan mitään julkaisukelpoista ja alkuviikon olin kokonaan pois koneen ääreltä, siinäpä pääasialliset syyt postausten vähyyteen.

Loppuviikko taitaa mennä samoissa merkeissä, mutta sitten näyttää vähän helpottavan! Kuullaan siis pian.

8 kommenttia:

 1. Mietinkin juuri eilen, että sinusta ei ollut hetkeen kuulunut ja rupesin jo kaipailemaan uuttaa postausta :)
  Jotenkin lohduttavaa kuulla, että muillakin on kiirus ja mieluisia kuvia ei tallennu kameraan, minulla on nimittäin juuri tällainen tilanne! Kiirus ja vähäinen päivänvalo ovat kyllä bloggaajan pahimpia vihollisia. No mutta ihanaa kun pian alkaa joulunaika, toivottavasti silloin muut kiireet helpottaa ja voi keskittyä kaikkeen mukavaan jouluiseen puuhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tuntuu nyt marraskuussa olleen paljon liikkeellä blogimaailmassa. Pitäisikö sitä kutsua blogimasennukseksi?

   Poista
 2. Voi kuinka yllättynyt olinkaan pienen tauon jälkeen tullessani blogiisi. Ihanaa, että olet julkaissut kasvokuvasi ja olinkin positiivisesti yllättynyt tunnistaessani sinut. Olet suosikkejani Pekan lisäksi :) Kovin lämpimän, iloisen ja herttaisen kuvan sinusta saa tuolla toisellakin puolella. Ymmärrän hyvin, jos joku haluaa pitää bloginsa kasvottomana, mutta on kyllä oikein mukavaa jos näkee kasvot blogin takana. Kasvot antavat niin paljon persoonallisuutta blogeille. Sinä olet kuvauksellinen ja kaunis.

  Tsemppiä kiireiseen viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena kauniista sanoista. Herttaisesta en tiedä, mutta oma itseni yritän olla joka tilanteessa:D

   Poista
 3. Hei!
  Ihanaa olet palannut, useasti olen kurkistellut onko postauksia. Lukijasi joka on keski-ikäinen mutta tykkää tyylistäsi. Mukavaa alkutalvea t. mummeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana että kaikki lukijat eivät ole vielä kaikonneet, vaikka hiljaista on ollut. Yritetään saada blogiin vähän eloa lähiviikkoina. Mukavaa talven alkua sinnekin!

   Poista
 4. blogistani löytyisi sinulle haastetta (sitten kun kiireet helpottavat) :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.