sunnuntai 16. joulukuuta 2012

eka aamu


Kuluneen viikon aikana olemme vähä vähältä siirtäneet omaisuuttamme pisteestä A pisteeseen B ja eilen oli viimein aika siirtää myös ihmiset eli nukuimme ensimmäisen yön uudessa kodissa. Vanhalla asunnolla on vielä paljon tavaraa ja uudessa kaikki hujan hajan mutta sellaistahan se on. Ainakin minun muutoissani. En oletakaan, että saisin kaikki laatikot purettua muutaman viikon sisällä. Sitä paitsi niistä aika monen sisältö kaipaa kriittistä tarkastelua. Päätavoitteeni tässä kodissa on, ettemme omistaisi mitään turhaa, että kaikelle olisi säilytyspaikka ja että tilat olisi helppo pitää siistinä ja järjestyksessä. Se on perusta, jolle voi lähteä rakentamaan viihtyisyyttä.

Ruokapöytä pystytettiin puolenyön jälkeen. Kotini on siellä missä ruokapöytäni on! Kovin paljon muita kalusteita olohuone-tupakeittiössä ei sitten olekaan. Tammikuussa aiomme hyödyntää alennusmyynnit ainakin sohvakauppojen merkeissä.Takkaankin viritettiin tuli aamuteen kaveriksi. Ulkona on alkanut pyryttää. Ihanaa olla kotona.

14 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää uudessa kodissanne! Osaatko sanoa tuosta lattiasta, onko laminaattia vai parkettia? Mikä merkki ja sävy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Materiaali on ehtaa laminaattia. Merkki ei valitettavasti ole tiedossa eikä sitä löydy talotoimittajan papereista, sillä se on talon rakentaneiden itse hankkima ja asentama.

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Ihanan iso ikkuna keittiössä; meillä ihan vastaava, mutta mustilla pokilla. Viikonloppuisin ikkunaa vastapäätä on paras paikka syödä hidasta aamiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, mille tuntuu istua siinä teidän ikkunan ääressä katselemassa metsään. Tässäkin on se kiva puoli, että vaikka asumme ihan taajamassa, keittiön ikkunoista avautuu näkymä - no ei nyt metsään mutta risukkoon ja pakettipellolle kuitenkin. Kyllä se naapurin takapihan voittaa.

   Poista
 4. Rutkasti onnea uuteen kotiin! Pitikin jo kommentoida aikaisempaan postaukseen, että näyttää upealta. Ihana kun olet palannut taas blogin pariin, täällä jo kaipailtiinkin kauniita ja inspiroivia kuviasi! Tsemppiä vielä muuttopuuhiin ja mukavaa alkavaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Omaan kotiin pääseminen on kyllä ollut suuri helpotus.

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin! Kaunis valkea lattia.

  VastaaPoista
 6. Hurjasti onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää jo nyt, jään odottamaan tilapäivityksiä =)
  Ja rauhaisaa joulua myö sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saadaan pian lisää järjestykseen... nyt kun joulu on juhlittu alta pois:)

   Poista
 7. Onnea onnea ja onnea! Onpa ihanan näköistä! Meillä valmistunee oma talomme parin-kolmen kuukauden sisään ja näyttää kovin samalta, keittiön valintoja ja oh-rt pohjaa myöden. Nyt en malttaisi odottaa että talo muuttokunnossa! Tulette varmasti viihtymään uudessa kodissanne!
  /Maaret

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teille uuteen kotiin, toivottavasti pääsette muuttamaan aikataulussa! Ostamamme talo on varsin suositulta toimittajalta, tiedä josko olisi sama kuin teillä...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.