torstai 6. joulukuuta 2012

uusi koti


Moni varmaan arvasikin, että valoisammat näkymät liittyvät asumisasioihimme. Aloitimme kodinvaihtoprojektin jo puolitoista vuotta sitten toukokuussa myymällä itse remontoimamme, pieneksi jääneen asuntomme. Itku olisi saattanut päästä, jos olisin silloin tiennyt mitä kaikkea oli edessä. Mutta tämän postauksen ei ole tarkoitus muistella menneitä, vaan katsoa onnellisen odottavaisena tulevaan.

Eilen saimme joka tapauksessa avaimet uuteen kotiin. Kun loppukesästä aloimme katselemaan jälleen asuntoilmoituksia, jätimme suosiolla remontoitavat sikseen. Nyt ostettu koti onkin varsin tuore, itse asiassa vielä hieman keskeneräinen. Työmaata riittää mm. pihan ja autotallin laittamisessa. Onneksi lumi on armeliaasti peittänyt alleen tontin keskeneräisyydet, mietimme niitä sitten tarkemmin keväällä. Lähiviikkojen tavoite on tavaroiden siirto vuokra-asunnolta talolle, niin että joulupyhiä saisi jo viettää uudessa kodissa.

Yritin eilisillalla kuvata talolla hieman, mutta eipä siitä oikein mitään tullut. Muutenkin minuun iski yhtäkkinen ujous postata ottamiani kuvia tänne blogiin. Luulen, että se johtuu siitä, ettei taloa vielä tässä vaiheessa miellä omakseen, vaan tuntee kantavansa tavaroitaan edellisten omistajien kotiin. Mutta se tunne varmasti laantuu ja nurkkia tulee vähitellen raotettua...

Tulossa siis: sisustushaaveita, maalipönttöjä, kuvia muuttolaatikoiden reunoista ja erittäin kiireiset joulunalusviikot. Hyvää itsenäisyyspäivää!

28 kommenttia:

 1. Onnea uuden kodin johdosta! Mukavaa päästä seuraamaan muuttoanne ja kodin laittamista, olenkin kaipaillut postauksiasi. :)

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cara! Uskomatonta, että koti viimein löytyi.

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin!! Siitä tulee varmasti todella kaunis sinun jäljiltäsi. Hyvää itsenäisyyspäivää, ja voimia remonttiin ja muuttoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivomme näin. Vaikka hiljaa hyvä tulee sisustuksessakin.

   Poista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivää ja onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, onnea uuteen kotiin! On varmasti mahtava päästä laittamaan kotia omanlaiseksi ja aloittaa sisutusprojekteja, niitä odotellen siis :) hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kyllä kodin sitä innolla! Mutta tarkoitus on toteutella ajatuksia hissukseen & budjetin salliessa...

   Poista
 5. Oikein kovasti onnea uuteen kotiin myös täältä, ihanaa! :) En malta odottaa kuvia uudesta kodistanne, siitä tulee varmasti täydellinen :) Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli paineita - mutta yritämme parhaamme! Kunhan ensin vain pääsemme näkemyksissämme yhteisymmärrykseen. Hankalia tuollaiset aviomiehet, jotka haluavat itsekin osallistua sisustusvalintoihin:)

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin! Täällä odotellaan suurella mielenkiinnolla sisustusjuttuja ja -kuvia. :) Hyvää itsenäisyyspäivää teille! <3

  www.whiteandfresh.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Sisustusjuttuja nähdään jatkossa varmasti enemmän, mutta aihepiiri säilyy iloisen kirjavana:)

   Poista
 7. Paljon onnea uuteen kotiin! Jouluna on varmasti mahtava fiilis olla omassa kodissa <3 Mukava, että olet palannut blogin äärelle - odottelen jo paljon kuvia uudesta kodista ja muuttolaatikon reunoista :)

  Tunnelmallista itsenäisyyspäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, ajoitus ei olisi voinut olla parempi, kun päästään "jouluksi uuteen kotiin".

   Poista
 8. Hurjasti onnea uuden kodin johdosta ja hyvää itsenäisyyspäivää!:)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa! Tuhannesti onnea uudesta kodista! Jään innolla odottelemaan sisustusjuttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Norppa! Kaikenlaista sekamelskaa tiedossa:)

   Poista
 10. Onnea uuteen kotiin ja toivottavasti pääsette nyt asettumaan ja rauhoittumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhoittumaan? Toivottavaa mutta epätodennäköistä. Haaveena on kuitenkin viihtyä tässä vähän pitempään:)

   Poista
 11. Onnea uuteen kotiin! Innolla odottelen lisää kuvia:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään postailla mahdollisimman pian!

   Poista
 12. Onnea koko perheelle uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Hassua, olen tämän kiinteistökaupan ja nyt alkaneen muuton aikana miettinyt usein teidän perhettänne ja uutta kotianne...

   Poista
 13. Onnea uuden kodin löytämisestä! Mielenkiinnolla mäkin odottelen postauksiasi uudesta kodista. Tsemppiä muuttoon!
  Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsempit vastaanotettu, niitä tarvitaan. Tänään käydään muuttolaatikoiden kimppuun. Mistä tätä tavaraa oikein tulee...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.