maanantai 3. joulukuuta 2012

valoisampi näkymä


Hei kaikki ja anteeksi blogihiljaisuuteni! En voi syytellä kiireitä, kaukomatkoja tai kriisejä. Elämä on ollut tavanomaisissa uomissaan. Marraskuu pimeydessään vain vei mehut, eikä puolihämärässä kuvaaminenkaan ole inspiroinut. Pientä blogimasennusta oli viime kuun puolella aistittavissa muuallakin, mutta toisaalta kauniisti kuvitettujen postausten lukeminen suosikkiblogeistani on ollut monen päiväni kohokohta - jep, niin jännittävää elämäni on ollut.

Onneksi joulukuu näyttää alkavan kerta kaikkiaan valoisemmissa merkeissä enkä tarkoita nyt ainoastaan tuota valkoista lumipeitettä! Valoisammat näkymät tietävät todennäköisesti blogiinkin uudenlaista täytettä, jatkossa ehkä nähdään kuvia muistakin kuin teekupeista ja raakasuklaasta...

Muuten, sen sijaan että valittaisin ainaisesta hämärästä, päätin tehdä asialle jotain ja hankin vihdoin kameraani ulkoisen salaman, joka lojuu kuvassakin teekupposen taustalla yhdessä nimpparilahjaksi saamani miniatyyrijalustan kanssa (joka on niin ikään aika kätevä kapistus). Kuvittelin, ettei salamalla pysty saamaan kuviin luonnonmukaista valoa, mutta Ronjan postaus aiheesta muutti mieleni. Viime viikot olen harjoitellut salamakuvausta joten lähiaikoina tänne blogiinkin varmaan ajautuu muutama esimerkki.

Kommentit olen nyt käynyt läpi ja toivottavasti kaikkiin on vastattu. Kiitos niistä ja mukavaa, että olette pysyneet linjoilla katoamistemppujeni ajan. Mitä sinne puolen ruutua kuuluu? Ottiko marraskuu muilla koville tänä vuonna?

12 kommenttia:

 1. Kyllä otti marraskuu. Nyt sitten ottaa tämä kylmyys lujille. Itse asiassa koko talvi ottaa lujille. :-D

  Mutta joulu, ystävien näkeminen, liikunta yms. piristävät fiilistä. Mukava kuulla, että sinullakin helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmin ajattelin, etten ole yhtään jouluihminen, mutta viime vuosina mieli on muuttunut. Olisi tämä aika pitkä ja pimeä ilman joulukarkeloita! Parempaa joulukuuta siis sinullekin.

   Poista
 2. Kyllä ottaa lujille, koko kamala pimeä ja kylmä talvi! Siihen lisänä hyytävä merituuli niin johan on lystiä. Onneksi on pian kuitenkin vapaata tiedossa ja saa köllötellä tulen äärellä hyvän kirjan kera :)En muuten liikahda sitten minnekään ellei ole välttämätön pakko! (lue: käytä koirat ulkona, mokomat eivät ole pakkasesta millänsäkään. Kiva kun palasit linjoille! :)

  -katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talviunet olisi välillä ihan kiva idea. Ja allekirjoitan tuon mereltä puhaltavan tuulen kamaluuden: sisämaasta lähtöisin olevana ihmisenä en totu siihen varmaan ikinä.

   Poista
 3. Kiva, jos postauksesta oli hyötyä :). Ja kiva, että saadaan taas lukea kirjoituksiasi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva lukea lisää valokuvausvinkkejäsi!

   Poista
 4. Kyllähän tämä pimeys voimille ottaa. Mulla ainakin liikkuminen on ihan tauolla ja tekee vain mieli nukkua. Pimeällä on tylsä kuvata, eikä kovat pakkaset inspiroi pukeutumaan muuten kuin tosi lämpimästi ja mukavasti... Odottelin sua sinne Indiedaysin juhliin, et ilmeisesti päässyt...? Toivottavasti pääset blogimasennuksen yli, ja saamme ihailla vaikkapa kauniita jouluotoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en... mies oli illan töissä ja touhu olisi pitänyt aloittaa hankkimalla lastenhoitaja. Toisekseen olin niinä viikkoina aivan superväsynyt ja ajatuskin lähtemisestä otti koville. Jälkeenpäin tuli kyllä vähän haikea olo, kun luin teidän postauksia ja katselin kuvia - olisi ollut niin mahtavaa tavata tutut bloggaajat livenä. Mutta toisaalta kommentit väenpaljoudesta saivat tuntemaan, että kotiin jääminen oli tällä kertaa oikea ratkaisu. Toivotaan, että saan joskus uuden tilaisuuden!

   Poista
 5. Mä katoan päivittäin blogifantasiamaailmaan pakoilemaan omia mielensisältöjä (= välillä melko ahdistavaa työarkea, ihmisten ainaista hätää ja avuttomuutta...) sekä tuota pimeyttä. Tuttuja tunteita, siis. Lohduttaudutaan sillä, että tää on se pahin aika. Ja se on kohta jo ohi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän tämä on, yritys nähdä arki kauniimpana kuin se onkaan. Todellisuus on joskus niin ruma, monella tavoin:(

   Poista
 6. Otti jessuksen koville... ja nyt pitäis saada nenä pinnalle ennen Joulua. Ehdotuksia otetaan vastaan...

  Yhdyn edellisen M-kirjoittajan mielipiteeseen. Tsemppiä kaikille kanssa-angstaajille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon glögiä, sangen vähän lahjaostoksia, runsaasti kynttilöitä.... ja ajatus siitä, että joulun jälkeen päivät pitenevät vauhdilla?

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.