keskiviikko 30. tammikuuta 2013

à parisHuomenna starttaan aiempien uhkailujeni mukaan Pariisiin ihan yksin. Taka-ajatuksena tässä pikkureissussa on "go before it's too late" - toisin sanoen päätin mennä nyt kun kasvava vatsa tai vauva sylissä ei vielä rajoita. Yksin matkustamisessa on se hieno puoli, että saa tuntea olevansa ympäristöstään täysin irrallaan. Kaikki vastaantulijat ovat vieraita ja joka nurkan takaa paljastuu uusi, tuntematon maisema.

Viivyn reissussa kokonaiset kolme päivää, joiden sisältöä en ole sen kummemmin aikatauluttanut. Ajattelin tehdä sellaisia asioita, joihin harvemmin saa paneutua antaumuksella esimerkiksi perheen kanssa reissatessa: kierrellä kaupoissa, istua kahviloissa, katsella ihmisiä ja näyteikkunoita. Nähtävyyksistä en pahemmin piittaa, mutta puku- ja ompeluharrastukseni tueksi suunnittelen vierailevani ainakin Les Arts Décoratifs -museon tekstiiliosastolla.

Läppäri lähtee mukaan, joten kenties saatte kuulumisia jo reissun päältä.Kiitos vielä onnitteluistanne edelliseen postaukseen! Olen lukenut niitä hölmö hymy naamalla :)

22 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa matkaa, nauti! <3

  VastaaPoista
 2. Tää tahtois kanssa matkalle. Tosin en usko, että uskaltaisin lähteä yksin reissuun, vaikka se olisikin varmasti avartavaa.

  Rentoa reissua sinulle ja ainakin minä odotan matkakuulumisiasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ole monta kertaa yksin reissussa ollut, mutta tätä odotan jo innolla!

   Poista
 3. Ihanaa matkaa - nauti! Olen itsekin tehnyt reissun Pariisiin yksin, kun muiden aikataulut menivät niin ristiin. Sekin oli elämys ja välillä tekee hyvää matkustaa yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on ehdottomasti puolensa, varsinkin jos intressit matkakumppanin kanssa tahtovat mennä ristiin.

   Poista
 4. Ihanaa matkaa ja lomaa!
  Mistä nuo ensimmäisen kuvan kauniit tyynyt ovat?
  -Ella-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyt ovat Mimoun Jewel-tyynyt, tilattu täältä: http://www.lannamobler.se/fi/koristetyynyt/mimou-prydnadskudde-jewel

   Poista
 5. Kivaa reissua! Olen itse asiassa vähän kade, minä kun en ikinä uskaltaisi lähteä matkaan yksin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä yksin matkustamista voisi kokeilla jollain pikkureissulla ensin?

   Poista
 6. Nautinnollista reissua ja onnittelut raskausuutisesta. Ja kiitos ihanasta blogista ja erityisesti raikkaista kuvista. P.S. blogissani on haaste sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käynpä tarkistamassa haasteen!

   Poista
 7. Hyvää matkaa. Itse lähden parin viikon päästä, mutta työmatkalle eli kiertelyyn ei pahemmin aikaa jää. Syksyn reissuilla olen aina viikonlopun yli, nautin kaupungista ja omasta seurastani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman työni puolesta en juurikaan pääse reissaamaan, työmatkalaisilla sitä kokemusta yksin matkustamisesta vasta onkin.

   Poista
 8. Oi oi, Paris mon amour <3 Bon voyage!

  - Maaria

  VastaaPoista
 9. Oi kuulostaa ihan täydelliseltä omalta ajalta! :) Minä olen myös miettinyt lähtemistä New Yorkiin ihan yksin - kun miestä ei sinne enää saa ja nauttisin juurikin tuollaisista mainitsemistasi asioista, ihan yksinäni :) Ainoa mikä yksin on tylsää, ovat illat - tai mikäs sitä hotellihuoneessa löhöillessä ja vaikka kirjaa lukiessa mutta syömiset tuppaavat mulla jäämään yksin väliin. Mutta tulipas nyt matkakuume...!

  IHANAA reissua sinulle, nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta että illalla tulee yleensä hankkiuduttua hotlalle hyvissä ajoin jo vähän turvallisuudenkin takia. Toisaalta NYkiin mennessä mulla tahtoo jäädä rytmi joka tapauksessa niin aamupainotteiseksi, että nukkumaan tulee yleensä mentyä ysin pintaan:D Joten NY voisi olla kutakuinkin täydellinen kohde yksin matkustamiselle?

   Poista
 10. Ensinnäkin onneksi olkoon! Toisekseen oikein ihanaa reissua!

  VastaaPoista
 11. Mahtavaa! Ihanaa matkaa! Paljon päämäärätöntä harhailua ja oleilua toivon. Juuri sopivaan hetkeen tulee tosiaan tämä. Laita pian kuvia! Majapaikka on toivottavasti joku muu kuin 11 vuotta sitten ;) Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin se on varattu tällä kertaa etukäteen:)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.