perjantai 8. helmikuuta 2013

emon raidat

Pidän pukeutumisessa vaivattomista pakettiratkaisuista. Jos löydän jonkin mielestäni hyvän jutun, saatan hamstrata sitä kaapit täyteen. Näin kävi H&M:n Mama-malliston kanssa, kun se tarjoili kevätraskauteen ajankohtaista raitaa. Lisäksi ostin pari malliston hihatonta pitkää toppia, joita pystyy käyttämään raskauden jälkeenkin.


Trikoopaidat ovat käytössä sekä kotona että työpaikalla. Työpäiviä varten kehittelin pakettiratkaisun, johon kuuluu trikootoppi, statement-kaulakoru ja neuletakki. Näiden ja parin edellisraskaudesta selviytyneen, mahaa pukevan työvaatteen voimin suunnittelen selviäväni tämän kevään.
Metallikaulukset on ostettu viime syksynä Glitteristä. Kaksi muuta kaulakorua ovat Lindexiltä: tekokivikoru niin ikään viimesyksyinen, musta monikkoketju tämän kevään mallistoa.

5 kommenttia:

 1. Raitapaita mahan kanssa on hyväksihavaittu! Vaikka vaakaraidan pitäisi leventää, taitaa kuitenkin tehdä myös jonkun optisen harhan kun tuntuu pienentävän mahaa? ;)

  Toivottavasti olet voinut hyvin, onko sulla sokerirasitus tulossa? Viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut hetken blogistaniapimennossa, joten huomasin vasta nyt ilouutisen. Ihanaa, paljon onnea :)!

   Poista
  2. En tiedä, auttaako mun mahan pienentämiseen enää mitkään optiset harhat! Mutta minustakin raita on hauska raskausvaatteissa.

   Hieman yllättäen neuvolassa oltiin sitä mieltä, että sokerirasitusta ei ole tarpeen tehdä. Viime raskaudessa kyllä kävin testissä ikäni puolesta. Lieneekö jokin säästötoimenpide täällä... No, olen ihan tyytyväinen ettei tarvitse, olin jo varautunut siihen, että sitä painokkaasti suositellaan. Mites sulla?

   Kiitos onnitteluista Ronja!

   Poista
  3. Paasto parasta aikaa menossa huomisaamun rasitusta varten...

   Poista
 2. Oon monesti kattonu tota mustaa korua lindexistä, mutta en ole ikinä raaskinut ostaa. Ja ihania raitapaitoja:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.