torstai 21. helmikuuta 2013

palapelin palasia


Olin jo ehtinyt unohtaa, miten suuri osa sisustamiseen ja remontoitiin käytettävästä ajasta kuluu etsimiseen ja hakemiseen. Oli sitten kyse tietynlaisesta kulmalistasta, sopivassa mitassa myytävästä saunapaneelista tai kolmatta kertaa valmistusvirheen vuoksi palautettavasta valaisimesta, itse asennustyö vie usein vähemmän aikaa kuin oikeanlaisen tuotteen saaminen käsiinsä.

Työhuoneeseen tarkoitetut Hayn Loop-pukkijalat saapuivat viime viikolla - Finnish Design Shop toimitti ne moitteettomasti ja kommelluksitta. Pöytälevyksi ajattelimme vaaleaa puutasoa. Bauhausissa katseltiin jo sopivia, mutta se, miten levy mahdollisesti käsitellään, jäi vielä auki. Huoneen mustalle seinälle tuleva taulu- ja julistekollaasi alkaa myös vähitellen hahmottua...

Pyykkikone ja silitysrauta ovat olleet ahkerassa käytössä parina viime päivänä - katsotaan, josko saisin sen projektin tuloksia linjoille jo tänä iltana.

12 kommenttia:

 1. Meillä odottaa samat jalat kansilevyä. Itse ajattelin kans vaaleaa puutasoa, jonka voisi mahdollisesti vahata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin mietittiin vahausta, joko väritöntä tai valkoista. Noita saunan paneeleita on nyt vedelty valkoisella vahalla ja ihan kivalta näyttää. Mutta puunväri saa reilusti kuultaa läpi ja tuoda tekstuuria & lämpöä työpisteeseen.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Se on sitten ihanaa kun kaikki on valmista ja voi vaan olla :) Vai voiko koti olla koskaan valmis? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuskin se koskaan valmiiksi tulee - onneksi! Vähänkö olisi tylsää jonain päivänä todeta että nyt on kaikki tehty, se oli tässä. Loppuisi blogin pitäminenkin lyhyeen.

   Poista
 3. Olemme nyt asuneet uudessa kodissa vuoden ja edelleen tuntuu juuri tuolta! Nyt on tytön huoneen ja työhuoneen sisustus kesken ja aina joutuu vähän jotain odottamaan. Mutta ehkä se on kuitenkin tämän homman sokeri ja suola:) Tsemppiä Lisbet, ja kärsivällisyyttä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu:) Minäkin uskon että odottaminen ja keskeneräisyys on pohjimmiltaan hyvä tila. Pelottavaa olisi se, että toteaisi kaiken olevan niin valmista, ettei mitään voi enää tehdä!

   Poista
 4. Näyttää aivan ihanalta nuo jutut. Kiva nähdä millainen kokonaisuudesta tulee. Hitsit että uuden kodin laitto on hidasta, ainakin meillä. Ollaan asuttu vajaa vuosi ja nyt vasta alkaa nurkat pikku hiljaa valmistua.

  Ööö, ehkä olen ollut vähän laiskakin noin kotioloissa somistelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan kokonaisuuden valmistumista jännityksellä:D On varmaan hyvä juttu, että kotia laittaa hitaasti vs. että hankkisi kaiken kerralla. Eikös se ole sitä kerroksellisuutta?

   Poista
 5. Loistava idea myös meidän ruokapöytämurheeseen! Tuntuu, että tuhat valmista vaihtoehtoa jo selattu läpi. Me vietettiin tänään hiihtolomaa onnellisesti myös Bauhausissa :) Salla

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana blogi sulla! Äitini vinkkasi tästä ja liityin nyt seuraamaan :)

  www.polkadotcookie.com

  VastaaPoista
 7. Kiitokset äidille:) Ja samat sanat, sullapa on kiinnostava blogi itselläsi!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.