lauantai 23. helmikuuta 2013

voita liput muodostelmaluistelun mm-jäälle!
Blogiani seuraavat tietävät, että olen suuri taitoluistelufani. Aikuisiällä olen innostunut kokeilemaan taitojani jäällä itsekin, vaikka tänä talvena luistelut ovat kasvavan vatsakummun vuoksi jääneet väliin. Joinain vuosina olemme äitini (fanius peritytyy) kanssa harrastaneet kisaturismia lajin perässä, esimerkiksi viime keväänä reissasimme Nizzaan taitoluistelun maailmanmestaruuskisoihin. Tänä vuonna sen sijaan ei tarvitse lähteä merta edemmäs arvokisoja seuratakseen, sillä vajaan kahden viikon päästä 7.-9.3.2013 luistellaan Helsingin jäähallissa muodostelmaluistelun junioreiden MM-kisat.

Monella lajin ystävällä on varmaan vielä tuoreessa muistissa suomalaisten MM-kaksoisvoitto niin ikään kotiyleisön edessä täpötäydessä jäähallissa keväällä 2011. Nyt jäällä on 20 joukkuetta ja noin 500 luistelijaa 15 eri maasta, joten tiedossa on yhtä riemukas ja varmaan myös äänekäs tapahtuma!

Teille lukijoille tarjoutuu mahdollisuus saapua paikan päälle, sillä arvon Taitoluisteluliiton sponsoroiman All Event -lippupaketin, joka sisältää paikat kahdelle henkilölle koko kisojen ajaksi torstain avajaissirkuksesta lauantain ratkaisuhetkiin.

Tänään käynnistyi myös All Event -kampanja, jossa koko tapahtuman lippupaketit voi hankkia alennettuun hintaan 69 e (norm. 85 e) 8.3.2013 asti osoitteessa www.lippupalvelu.fi/taitoluisteluseurat, Lippupalvelun puhelinmyynnissä ja lippukaupoissa.

Arvontaan osallistut jättämällä nimimerkkisi ja kommentin tähän postaukseen keskiviikkoon 27.2. mennessä. Kaikki kokeilemaan onneaan - muodostelmaluistelu on urheilulaji, jonka seuraamisesta voi nauttia sekä kokenut harrastaja että ensi kertaa paljettien säihkeeseen tutustuva!

26 kommenttia:

 1. Voi, pakko osallistua!!!
  Olisin niin onnellinen, jos voittaisin nämä liput. Pikkusiskoni on harrastanu taitoluistelua jo 10 vuotta ja se olisi täydellinen lahja meille molemmille!

  -Niina / kemppainen.niina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. On muuten upeaa katsottavaa! Muutama vuosi sitten kisat oli Budapestissa ja katsoin luistelua aivan lumoutuneena.

  VastaaPoista
 3. Voi, olen muodostelmaluisteluun täysin hurahtanut! Aivan mieletön laji, mikä energia!

  VastaaPoista
 4. Siis niiiiiiin mukana arvonnassa! Kuten eka kommentoija, varmaan veisin siskoni paikan päälle. Jos hän ei pääse, niin raahaisi ihanan kaikesta kiinnostuneen mieheni paikalle :)

  Siis todella mukana arvonnassa!

  Liv
  paivauniaika@mail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa!!

  Taitoluistelu on niitä harvoja lajeja, joita tykkään katsoa! Se on vaan niin kaunista!! :)

  VastaaPoista
 6. Olen muodostelmaluistelun SUURI fani nyt ja aina. Tyttäreni kisojen mukana tuli 13 vuotta reissattua ulkomaita myöten. Sain aivan ihania ystäviä lajin parista, toivottavasti ainakin osa heistä elinikäisiä. Tyttäreni on aktiivilopettamisen jälkeen lajin parissa edelleenkin, joten ajan hermolla minäkin vielä. Mukaan kisakatsomoon ja kannustusjoukkoihin ottaisin äitini, joka on myös lajin suuri ihailija.
  nimim. - sydämellä mukana -

  VastaaPoista
 7. haluaisin osallistua arvontaan! :) t: -innokas taitoluistelija-

  VastaaPoista
 8. Haluaisin mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 9. Täällä yksinluisteluvalmentaja, joka haluaisi myös katsojaksi muokkakisoihin. T Mankka

  VastaaPoista
 10. mukana ollaan x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 11. tää olis mieluinen voittaa :)

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Voi kun onni suosisi, mukaan arvontaan siis.

  VastaaPoista
 13. Itse olen lajia harrastanut nuorena ja syksyllä tarkoitus mennä aikuismuodostelmajoukkueeseen :)

  tiinah

  VastaaPoista
 14. Olisipa kiva voittaa liput, en ole koskaan käynyt katsomassa muodostelmaluistelua.

  mellu132(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Onpas kiva arvonta. Olen pienenä harrastanut taitoluistelua, mutta se sitten jäi... Olisi kiva mennä katsomaan paikan päälle.

  Anna E.

  VastaaPoista
 16. Ihan pakko osallistua!!! Mahtavampaa lajia ei kyllä ole olemassa! :)

  VastaaPoista
 17. Entisenä lajin harrastajana, jos saisin liput, matkustaisin täältä "vähän" kauempaakin paikalle :)

  -KatiLeena

  VastaaPoista
 18. Voi, kun kävisi tuuri :) Osallistun arvontaan! Muodostelmaluistelu on ihana laji!!!!
  Anscu

  VastaaPoista
 19. Olisi kyllä mukava voittaa liput. Minulla oli 10 vuoden tauko muodostelmaluistelusta, mutta aloitettuani uudelleen se on tempaissut mukaan aivan täysin. Lajeista mahtavin! :)

  VastaaPoista
 20. Olin mukana senioreiden MM-kisoissa 2011 ja tunnelma jäähallissa oli mahtava. Samanlaista huumaa en ole kokenut missään muissa kilpailuissa, vaikka olenkin ollut mukana kymmenissä muodostelmakisoissa niin luistelijana kuin katsojanakin. Näihin junioreiden ensimmäisiin virallisiin MM-kisoihin ottaisin katsojaksi kummitätini, joka on innokas luistelufani!

  VastaaPoista
 21. Osallistun! :) Olisi ainutlaatuinen tilaisuus päästä seuraamaan kisoja paikanpäälle, mukaan ottaisin taitoluistelua harrastavan tyttäreni.
  Sikke T.

  VastaaPoista
 22. Todellakin osallistun! Keväinen viikonloppu kisakatsomossa jännittämässä on upea kokemus.

  Kisoihin lippuhankinta on jäänyt viime metreille, mikäpä olisi mukavampaa kuin voittaa liput.

  - Paula K-

  VastaaPoista
 23. Ehdottomasti mukana ollaan! Taitoluistelu on paras urheilulaji, kun siihen yhdistyy taiteellisuus, mita muissa lajeissa ei juurikaan ole. Ja tietysti mieleton luistelutaito.

  -Niinam-

  VastaaPoista
 24. Osallistun mukaan arvontaan! Muodostelmaluistelu vienyt mukanaan, kun on seurannut tyttärensä uraa lajin parissa - nimimerkillä muodostelmaluisteluun hurahtanut äippä ;) -Krisu-

  VastaaPoista
 25. Kiva erilainen arvonta! Ehdottomasti mukana. :)

  VastaaPoista
 26. Oih, kiva arvonta! Olisipa mahtavaa päästä paikan päälle jännäämään :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.