sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

pääsiäislounaan kattaus

Ai että on ollut mukavaa olla pääsiäinen vapaalla. Pitkäperjantaina saimme vieraita yhdestä aika ihanasta vauvaperheestä. Nelikuista pidellessä tuntui, että vauvakuume kohotti viimeinkin päätään ja rupesin toden teolla miettimään, minkälainen kaveri minua sisältä päin potkii.

Tänään ehdittiin syödä pääsiäislounas perheen kesken ennen kuin mies lähti illaksi töihin. Kattauksessa on tuttuja vaaleita sävyjä ja trendikimppu tulppaaneista ja pajunkissoista. Lautasliinat on taiteltu jänönkorviksi Martha Stewartin ohjeen mukaan.


Sitä en tahdo ymmärtää, että muutenkin kiireisestä elämästäni otettiin tänä aamuna yksi tunti pois. Kostoksi kesäajalle menen niin yhdeksältä nukkumaan tänä iltana. Toivottavasti te jaksatte valvoa pitempään!

22 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kattaus.

  Vastapainona yhden tunnin viemisestä tulevat valoisat illat, tuntuu kuin 24 tunnista saisi enemmän irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun elämä on ollut viime aikoina niin aamupainotteista, etten oikein osaa iloita valoisista illoista. Mutta kyllä se riemu kesää kohti varmaan palaa.

   Poista
 2. Aivan ihana kattaus <3
  Mä lilluin sängyssä tänä aamuna ties kuinka kauan torkutellen herätystä ja blogeja lueskellen. Omatunto soimasi hiukan kun kello olikin oikeasti vielä tuntia enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan suotta podit huonoa omatuntoa. Kuulostaa täydelliseltä pyhäaamulta...

   Poista
 3. Suloisia pupunkorvia! Minusta on ihailtavaa, kun jaksetaan nähdä vaivaa kattauksen eteen. :-) (Itse en sitä näe, hih.)

  Ei todellakaan maita uni yhdeksältä. Lähden kohta lenkille ja siitä vielä saunaan. Toivottavasti kuitenkin nukkumatti saapuu tänne taloon tämän päivän puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, lenkki kevätillassa kuulostaa mahtavalta!

   Poista
 4. Kattaus <3 Katseeni kiinnittyi munakuppeihin, sillä olen etsinyt niitä jo kauan. Munakuppisi sopisi myös meille eli mistä olet ne hankkinut, mitä sarjaa?

  Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupit ovat Amforaa, verkkokaupassa niitä myydään näiden espressokuppien kavereina: http://shop.amfora.fi/index.php?productid=18&lang=1. Alustakuutiota myydään kyllä erikseenkin ja useissa värivaihtoehdoissa. Sähköpostitse tiedustelemalla varmasti onnistuu, jos Seinäjoen Amfora Shop on liian kaukana. Helsingissä jälleenmyyntiä hoitaa Valantin Hietalahden liike. Nuo kupit ovat hauskat ja monikäyttöiset, kananmunien lisäksi niitä voi käyttää esim. tuikkukynttilöiden kanssa.

   Poista
 5. Voi, miten kaunista ja nuo jänökorvat! Mietin pitkään valkoisten ja keltaisten tulppaanien välillä. Valkoiset ovat ikuisuussuosikkeja, mutta päädyin kuitenkin keltaisiin näin pääsiäisen kunniaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama pohdinta oli mullakin:) Valitsin sitten valkoiset, kun aiemmin viikolla oli keltaisia narsisseja (ne tapoin jo).

   Poista
 6. Voi vitsi mikä kattaus! Tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Harmi vaan, että lounashetki jäi lyhyeksi siipan töihin lähdön takia. Punaviiniäkään ei korkattu:(

   Poista
 7. Ei ole totta, mitä söpöjä pupuservettejä! En ikinä osaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyh, varmasti osaisit. Oman elämäsi Martha Stewart!

   Poista
 8. Ihana blogi sinulla! Sait juuri uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis kattaus ja aivan mielettömän suloiset nuo lautasliinat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, olen vannoutunut pupuihminen. Tiput ei ole ollenkaan mun juttuni:)

   Poista
 10. Minäkin kyselen munakuppien alkuperää? Mistään en ole löytänyt sopivan tyylikkäitä vielä meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa viiru, vastasinkin jo tuossa yllä:

   Kupit ovat Amforaa, verkkokaupassa niitä myydään näiden espressokuppien kavereina: http://shop.amfora.fi/index.php?productid=18&lang=1. Alustakuutiota myydään kyllä erikseenkin ja useissa värivaihtoehdoissa. Sähköpostitse tiedustelemalla varmasti onnistuu, jos Seinäjoen Amfora Shop on liian kaukana. Helsingissä jälleenmyyntiä hoitaa Valantin Hietalahden liike. Nuo kupit ovat hauskat ja monikäyttöiset, kananmunien lisäksi niitä voi käyttää esim. tuikkukynttilöiden kanssa.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.