tiistai 16. huhtikuuta 2013

haussa sohvapöytä tai parikin

1. Hay Bella // 2. Muuto Around // 3. Stolab Yngve // 4. &Tradition Hoof

Palataanpa olohuoneen sisustamiseen. Sohvapöytäpuolella olen ihastunut ajatukseen usean pienen pöydän sarjasta. Pikkupöytiä voi sijoitella haluamallaan tavalla ryhmäksi tai nostaa helposti nojatuolin viereen teekupin alustaksi. Mieluiten olisin hankkinut pari-kolme samanmallista mutta eri väristä ja kokoista pöytää. Tällä idealla löytyy sarjoja usealta valmistajalta, joista ylläolevassa kollaasissa on vain muutama esimerkki.

Sohvapöytä tuntui kuitenkin sopivalta tilaisuudelta kokeilla ensi kertaa siipiäni vanhojen kalusteiden osto- ja entisöintimarkkinoilla. Samalla ehkä saisi säästettyä jonkin roposen ja osoittaisi ekologisuutta ja kenties omaperäisyyttäkin. Kuinka ollakaan, muutkin olivat samalla asialla ja 50-60-lukulaiset, täyspuiset sohvapöydät livahtivat nettihuutokaupoissa aivan nenäni edestä. Pari viikkoa sitten minua kuitenkin onnisti pienen pyöreäkantisen sivupöydän kanssa. Aivan perään löysin identtisen pöydän eräältä toiselta myyjältä ja eilen huusin sen nimiini. Tänään olenkin jo purkanut ensimmäisen pöydän osiin ja aloitellut hiontaurakkaa. Tästä tulee vielä hauska projekti - kuvia tulossa pian!

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalta ja mielenkiintoiselta, jään innolla odottamaan lopputulosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei! Jos tämä onnistuu, voisin jatkossakin kokeilla kynsiäni huonekalutuunauksen saralla. Mutta katsotaan...

   Poista
 2. Jee! Kaikki nuo pöydät on ihania. Täälläkin odotellaan lopputulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh nyt rupes itseäkin jännittämään:)

   Poista
 3. No täällähän ne Bellat ovatkin, joista äsken kirjoittamassani kommentissa kerroin. :) Nuo Muutot olivat myös harkinnassa, mutta taisin hylätä ne liian hinnakkaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bellat olivat mullakin varasuunnitelmana, jos käytettyjen markkinoilla ei onnistaisi. Muutotkin ovat ihanat, mutta tosiaan aika arvokkaat.

   Poista
 4. Hauskat noi neloset, ihan kuin teroitettu lyijykynä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin - aika erikoiset ensin, mutta nyt olen ruvennut diggailemaan niitä toden teolla:)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.