tiistai 14. toukokuuta 2013

amfora x 3: osa II


Siinä missä eilinen Amfora-stailaus oli alkukesän herkkää romantiikkaa, tänään vieraillaan mustavalkoisessa työhuoneessa. Mallistosta löytyy nimittäin valkoisen vitroposliinipinnan lisäksi myös värillisiksi lasitettuja osia sekä käsinmaalattuja mustia ja keltaisia kuvioita.On hauskaa, että esineillä ei ole vain yhtä käyttötarkoitusta ja käyttötapaa, vaan että niitä voi yhdistellä ja niillä voi leikkiä. Esimerkiksi kuvassa näkyvää Neliö-astiaa voi käyttää kattausten osana, kasvatusastiana tai kynttilänalusena. Meillä yksi on takan päällä tulitikkujen säilytyspaikkana. Suklaakonvehteina täytettynä Neliö on vaikka mainio tuliainen. Päivi on jopa käyttänyt näitä pienten keramiikkataideteostensa kehyksinä, astian pohjassa on nimittäin aukot ripustamista varten. Tässä kuvassa Neliö palvelee Pentago-pelin tuoksinassa sisällään pienempi Neliö-rasia.

Toimistotarvikkeet pitää kurissa pieni musta yrttiruukku ja Dot-kaadin, josta meillä on kotona korvaton malli. Ankaran toimistopuurtamisen lomassa teet nautitaan Tri-sarjan teekupista, alla mustaksi lasitettu Tri-leipälautanen.

Huomenna taas toisenlaisia tunnelmia!

6 kommenttia:

 1. Hyvä idea tuo ruukku toimistotarvikkeille! Itse pidän pikkutavaroita hankalasti piilossa kaapissa kun en ole tarpeeksi kaunista kynäastiaa vielä löytänyt. Kiitos postauksesi, sain monta uutta ideaa kynäpurkiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kova piilottelemaan esineitä kaappeihin, parempi niin? Jotkut asiat on kuitenkin kiva pitää esillä.

   Poista
 2. Kaunista keramiikkaa. Ehdottomasti jäi sen verran kaivelemaan nämä kauniit kuvasi, että voisi joskus käydä tutustumassa esineisiin ihan livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, taidat Seinäjoen suunnalla joskus liikkuakin? Helsingissä Amforaa myydään Hietalahden Valantin huonekaluliikkeessä.

   Poista
 3. Mukakiireinen lueskelemassa useampia postauksia kerralla..

  Ensinnäkin, mukavaa äitiyslomaa myös sinne ja hyvävointisia päiviä :)

  Ihastelin pöytäaihioitasi! Kävin eilen kahdella puusepällä tutustumassa pidemmän kaavan kautta puulaatuihin, pintakäsittelyihin jne. ja heitän sen perusteella nyt ehdotuksen, joka uhmaa puolisosi toivetta: jätä toinen pöytä puunväriseksi, mutta käsittele se vahalla, jossa on aavistus valkoista mukana. Maalaa toinen sillä suunnittelemallasi mattamustalla.

  Tykkään kovasti näistä kahdesta viimeisestä postauksesta, mukavaa kun nostat esiin vähän tuntemattomampia juttuja. Kävin verkkokaupassa mutkan, tyylikkäitä, yksinkertaisia tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitiyslomalla on kiire!

   Ehdottamasi olisi minustakin paras käsittely pöydille, mutta se on kiinni kahdesta asiasta: tosiaan tuosta puolisosta ja siitä, saanko pöytälevyn edes toisesta yksilöstä riittävän siistiksi. Toisessa on pientä virhettä, toisessa lakasta on jäänyt tummempaa laikkua pintaan. Voi kun ehtisi taas paneutua noihin pöytiin, mutta ne ovat seisseet pari viime viikkoa koskemattomina (viittaan jälleen tähän kiireiseen äitiysloma-aikaan).

   Mukavia odotushetkiä sinnekin, olen jo ihan täpinöissäni puolestasi:)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.