lauantai 18. toukokuuta 2013

lauantaki-ilta


Täällä on aivan käsittämättömän hieno kesäilta, ukkoset seilaavat länsipuolelta ohi ja aurinko kuultaa kellertävänä pilvien läpi. Blogissa on ollut hiljaisempaa nettiyhteydessämme olleiden ongelmien vuoksi, mutta huomenna olisi tarkoitus vielä palata Amfora-kuvioihin kolmannen stailauksen merkeissä. Sen jälkeen onkin kiva arvonta luvassa!

Toinen juttu, johon olen aikonut ottaa kantaa, ovat huhut siitä, että blogeja ei enää heinäkuusta alkaen voisi lukea Bloggerin kautta. Tämä ei ilmeisesti pidä paikkaansa, mutta sen sijaan Google Reader ollaan pistämässä lihoiksi. Henkilökohtaisesti en pidä Bloggeria kovin kätevänä tapana blogien seuraamieseen ja ajattelinkin jälleen vinkata, että blogeja voi kätevästi lukea esimerkiksi Bloglovin':in kautta. Mikäli vierailet päivittäin yli viidessä blogissa, kirjautuminen kannattaa kyllä! Osoitteessa http://www.bloglovin.com/import/reader voit luoda käyttäjätunnukset ja siirtää kätevästi Bloggerin kautta lukemasi blogit Bloglovin':in kautta luettavaksi.

Bloglovin':in lisäksi lisbet e. löytyy tietysti myös Blogilistalta, Facebookista ja Pinterestistä.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti olet oikeassa, sillä mieluusti pysyisin kuitenkin bloggerin käyttäjänä :-)

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monelle (itseni mukaan luettuna) on ollut vähän epäselvää Google Readerin ja Blogger-lukulistan ero. En oikein ymmärrä, miksi Google on alun alkajenkaan ylläpitänyt kahta rinnakkaista palvelua. Mutta joo, Blogger-lukulista pitäisi säilyä samoin kuin tuo suosittu Lukijat-widget.

   Poista
 2. Lauantaki, ihanaa! Hei mä en ole noita blogger-juoruja kuullutkaan. Itse luen blogilistalta mutta harmittaa kun kaikki blogit ei sieltä löyty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloglovin'issa on sekin hyvä puoli, että sinne voi itse lisätä blogeja, joita haluaa lukea. En tiedä, löytyykö Blogilistalla tätä samaa ominaisuutta.

   Poista
 3. Onpas hieno kollaasi! Nuo huhut ovat jääneet minultakin kuulematta, saapa nähdä miten käy.

  Aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen heinäkuuta selviää viimeistään...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.