lauantai 25. toukokuuta 2013

saunaremontin loppusuora


Koska saunaremontin edelliset kuvat ovat huhtikuulta, ajattelin näyttää tämänhetkisen tilanteen. Vielä puuttuvat lauteiden etupaneloinnit ja ylälaude kokonaan. Se toteutetaan siirreltävinä, omilla jaloillaan seisovina penkkeinä/jakkaroina vähän niin kuin tässä kuvassa. Lisäksi pitäisi miettiä, millainen turvakaide kiukaan eteen tulee. Yksi vaihtoehto on Harvian oma pakettiratkaisu.

Saunassa on jo ehditty ottaa parit ensimmäiset löylyt pienellä remonttijakkaralla kyykistellen. Vaaleaa saunaa harkitseville ajattelin vinkata, että tämän värisillä lauteilla näkyy hyvin, jos saunojien jalkapohjissa on vähänkään isänmaata mukana. Puunvärinen tai tumma sauna on paljon armeliaampi. Kenties tämä oli kaikille lukijoista päivänselvää, mutta meille se tuli ensimmäisen saunomisen yhteydessä pienenä yllätyksenä... Jalkapesulle siis ennen saunaa, ettei tarvitse olla koko ajan kuuraamassa! Mökkisaunaksi en vaaleaa suosittelisi ollenkaan.


Joko siellä on käyty lauantaisaunassa vai onko jotain vauhdikkaampaa tiedossa?

20 kommenttia:

 1. Upea kokonaisuus! Todella näyttävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitän nämä terveiset puusepälle = miehelle:)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää saunanne ja taidan ensimmäistä kertaa nähdä valkoisen saunan, niin paljon nykyään on tummia näkynyt. Tämä versio on todella raikas ja kiva kontrasti tulee tumman lattian ja kylppärin seinälaatan kanssa. Meillä on muuten täysin sama kiuas, joka on juuri lämpiämässä, joten pian mennään lauantaisaunaan. Leppoisaa iltaa sinnekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hauska kiuas! Onko teillä siinä jotkin kaiteet edessä?

   Poista
 3. Hieno sauna mutta erityisesti noi laatat on aivan superhienot! S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kyllä on. Emme siis ole valinneet niitä itse! En varmaan olisi uskaltanut valkata tuollaisia, mutta sopivat hyvin tilaan.

   Poista
 4. Onpa kyllä harvinaisen kaunis sauna! Ja tuo laatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa se valmistuisi pian, että saisin "loppukuvat" otettua.

   Poista
 5. Ihana muuten mutta ne valkoiset kiuaskivet olisi kruunannut kaiken!Ne on upeet,pleas vaihda vielä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä harmailla mennään nyt jonkin aikaa. En tiedä, voiko tähän sellaisia pyöreäkanttisia valkoisia laittaakaan. Pitääpä selvittää!

   Poista
 6. On kyllä upea sauna ja kylppäri teilllä. Voi kun saisin omaan kotiin kaksi saunaa, niin toisesta tulisi valkoinen... :) Tai sitten pitää hankkia se käsämökki, missä on muualla mökkifiilis ja sauna on valkoinen, raikas ja moderni... niin olisi sitten vastakohta kodille, jossa toisinpäin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi saunaa:D Mun pitäisi varmaan laittaa kolme, kun haluaisin sen puunvärisenkin!

   Poista
 7. Upealta näyttää! Meille en ehkä just tuon likaantuvuuden takia uskaltaisi ottaa valkoista saunaa (lue: mies ei suostuisi). Silti vaan ihastelen teidän saunaa. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän toi melko arka on. En tajua, miten me ei yhtään mietitty sitä puolta!

   Poista

 8. kaunis on sauna,ehkä yhdistäisin puun värisen ylälauteen muuten valkoiseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, ettei tässä tilassa enää lähdetä irroittelemaan lisäämällä uutta väriä palettiin. Muuten puunväri saunassa on kyllä mielestäni kaunis.

   Poista
 9. Voi miten upea! Raikas, moderni ja pehmeä yhtä aikaa! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.