lauantai 11. toukokuuta 2013

takaterassillaPäivän saavutus on parin pellavakaitaliinan silittäminen ja levittäminen ajan (sekä pupun) hampaan nakertaman terassin pöydän suojaksi. Uudet terassikalusteet siintävät mielessä, mutta tulevat tuskin vielä tänä kesänä ostettaviksi. Tuoreimmassa Dekossa on muuten kattava koonti katseenkestävistä ulkokalusteista, suosittelen tutustumaan, jos suunnittelet sellaisten hankintaa. Oma suosikkini on tällä hetkellä Hayn Hee-tuoli. Rautalankatuolien kaveriksi olisi kiva sellainen oikein jykevä puinen pöytä. Terassiahan tämän talon ympärillä on vaikka kuinka, laudoitettua ja osin rakennuttajilta kesken jäänyttä. Suurin ja aurinkoisin terassialue on valitettavasti myös pihan suojattomin kohta, eikä tielle ole vielä mitään näköestettä. Jonkinlainen pergola sillä kulmalla saattaisi vähän blokata näkymää...

Nämä kuvat ovat puolestaan aamuauringon puoleiselta takaterassilta. Takapiha on paljon etupihaa suojaisampi paikka, sillä se rajautuu luonnontilassa olevaan viheralueeseen. Takaterassilla on myös grilli ja suora käynti keittiöön, kätevää.Takapihalla jopa vähän vihertää. Orastavan nurmen lisäksi voikukat valtaavat huolestuttavasti alaa.Lauantaipäiväni jatkuu kaivatun rentoilun ja vapulta jääneen siman parissa. Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nåjåå, hommanderia riittää, mutta onhan jo se terassi itsestään luksusta parin kerrostalokesän jälkeen!

   Poista
 2. Näyttää ja kuulostaa ihan täydelliseltä! Terassi ja oma piha (edes pieni) ovat tämänkin tytön haaveissa. Tai noh jo parvekekin kelpaisi, mutta siihen asti nautin lähipuistoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti sinä Cara cityelämästä, sekin on ihanaa. Koko kaupunki on sun olohuoneesi ja terassisi!

   Poista
 3. Terassit ovat inahia. Minäkin jo innolla suunnittelen uusia terasseja, vaikka meillä on pelkkä tontti tällä hetkellä. Mutta parempi ajoissa :). Hayn heet ovat minunkin ykkössuosikit, mutta en vielä ole ihan vakuuttunut niiden mukavuudesta. Pitäisi päästä testaamaan pidemmässä istumisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole tietoa Hayn istumismukavuudesta. Kyllä se ainakin jonkinlaisen tyynyn vaatii, ettei ole ritilän kuva takamuksessa istumisen jälkeen:)

   Poista
 4. Oih omakotiasujan huolia, voikukat :) Ihanalta näyttää teidän ulkona! Hauskaa viikonloppua, Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, trampoliini jäi näiden kuvien ulkopuolelle!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.