sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

japanilaista ja tanskalaista osaamista


Taas on yksi pieni mutta häiritsevä ongelma ratkaistu. Tiedätte varmaan ne matkakokoiset nestepakkaukset, joissa on useampi läpinäkyvä pullo esimerkiksi shampoota ja hoitoainetta varten. Ja kuinka etenkin hoitoainetta on mahdoton saada ulos kovasta muovipullosta. No, Mujilta löytyy onneksi tällaiset pehmeät tuubit, joista jähmeämmänkin tahnan saa puristamalla ulos ilman jännetupen tulehdusta. Että ne japanilaiset osaavat. Nämä lähtevät mukaan seuraavalle reissulleni... synnytyslaitokselle.


Tanskalaisetkin osaavat. Nomess Copenhagenin akryyliset Toolboxit ovat todella kätevät meikkitarvikkeiden säilytyksessä. Aiemmin olen käyttänyt Ikean Godmorgon-lokerikkoja, mutten oikeastaan ikinä pitänyt siitä, miten kaikki niiden kipattavassa ylälokerossa olleet tavarat kolisivat käännettäessä. Tiedättehän, juuri silloin varhain aamulla, kun muut perheenjäsenet nukkuvat ja haluat vain hipsiä ovesta vähin äänin ulos.

Kommentteihin palaan vielä tänä iltana!

6 kommenttia:

 1. Muji on ihan huippu putiikki noiden pikkupurnukoiden tarpeessa oleville. Mun suosikki :) Niillä on niin paljon kaikkea ihanaa matkustaessa tarvittavaa. Granitilla on vähän yritystä samaan suuntaan muutamien ratkaisujen kanssa mutta ei ole Mujin voittanutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä tuo Granit näkemättä, mutta nyt kun liike rantautui Helsnkiin, pitää käydä kurkkimassa joku päivä.

   Poista
 2. Minäkin olen löytänyt Mujin tuotteet. Toissa kuussa oikein hamstrasin niitä, kun pääsin pitkästä aikaa käymään Mujin liikkeessä. Ei ole tosiaan löytynyt vielä Mujin voittanutta tässä täytettävien matkapakkausten sarjassa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa avaisivat Suomeenkin putiikin jossain vaiheessa! No, onneksi verkkokauppa toimittaa tännekin.

   Poista
 3. Mulla on noita ihan samoja! Maailman parhaat! Sen lisäksi niillä on noita shampoopakkauksia kovasta ja pehmeästä muovista. Rahtaan aina Mujista noita purtiloita aivan hulluna. Ja niitä pieniä, mihin saa nassunpesuainetta/rasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta, että niitä voi ostaa yksitellen, kun yleensä muilla merkeillä myynnissä on aina jokin valmis setti:)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.