maanantai 3. kesäkuuta 2013

vielä hetki arkeaTukisukkanainen on palannut Seinäjoelta, tänään kellotetaan rv 38+3. Ehkä on parempi jättää reissailut sikseen, kun Ilta-Huutokin muistutti lööpissään, että yli 70 vauvaa syntyi viime vuonna niin sanotusti tien päälle. Kameraan tallentui paljon kaikkea kaunista, mutta palaan blogissa näihin kuvasarjoihin joskus myöhemmin.

Arki jatkuu nyt yhtä touhukkaana kuin ennenkin. Mies pakertaa taloa ympäröivien terassilaudoitusten parissa, minä järkkäilen sisällä minkä jaksan. Yksi Pohjanmaan tuliaisista oli ihkaoikea kettuhäkki, johon pupulaisemme muuttivat näin kesäksi asumaan. Sen ja lähes valmiin saunaremontin myötä kodinhoitohuone vapautui jälleen alkuperäiseen tarkoitukseensa. Toinen tuliainen oli kuumailmapuhallin, jota aion näyttää toisen tuunattavana olevan pöydän kansilevyn paksulle lakkaukselle. Pöytäproggis on venynyt luvattoman pitkäksi! Olisi kiva saada ne oikeasti kuntoon ja olohuoneeseen ennen synnytystä. 

Suunnilleen kaikkien muiden to-do-listan kohtien suhteen olen jo lakannut stressaamasta ja ryhtynyt sen sijaan pitämään it's done -listaa. Kirjaan siihen päivän pienimmätkin saavutukset ja olo on paljon tuotteliaampi. Sen jälkeen kehtaa ottaa hetken helppoakin...

6 kommenttia:

 1. Ihana aina lukea postauksia, joissa seikkaillaan tutuissa maisemissa :) Pyörähdän itsekin Seinäjoella vähintään kerran kuussa.

  Ja voi, miten ihania kuppeja!!! Ja maljakoita!

  Jaksamista loppuodotukseen. Hyvä idea toi it´s done-lista. Pitäis kans ottaa tollanen lähestymistapa asioihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinäjoki on tosi vireä paikkakunta, ihan eri meininkin kuin vaikkapa kotiseuduillani Keski-Suomessa. Vielä enemmän tämän puolipohjalaisen sydän sykkii kuitenkin Lapualle:)

   Poista
 2. Ihania kuvia, kyllä toi mustavalkoisuus on vaan niin raikkaan näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! Mustavalkoisuus toimii aina ja on helppo yhdistää siihen, mikä milloinkin tulee olemaan muotia.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.