torstai 25. heinäkuuta 2013

kodin valoisin näkymä


Nyt on jo eilistä kevyempi tunnelma, johtuukohan auringonpaisteesta? Kiitos hyvistä kommenteistanne edelliseen postaukseen. Palaan niihin ajatuksella myöhemmin. Ruuhkavuodet jatkuvat mutta juna puksuttaa eteenpäin - punaisena lankana nyt ja jatkossa olkoon, että elämästä pitää voida nauttia juuri tällä hetkellä eikä "sitku".

Sisustushommat ovat olleet tovin seisahduksissa, mutta pojan lähestyviä ristiäisiä ajatellen olisi tarkoitus tehdä muutamia hankintoja kotiin. Mattoa eteiseen (Pappelina tai Brita Sweden?), pyyhekoukkuja wc-tiloihin ja kenties kalusteita terassille (joukkoon saattaisi mahtua muutama Hayn Hee-tuoli). Myös olkkarin sohvapöytätuunaussaaga jatkukoon!

6 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä kauniin valoisalta tuo! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on eteisessä Pappeliinaa valkoisena, ja olen ollut todella positiivisesti yllättynyt sen laadusta. Vajaan vuoden käytön jälkeen matto on kuin uusi, eikä siinä arasta väristä huolimatta näy jälkeäkään liasta, vaikka joskus tuleekin marssittua kengät jalassa sisään sakka.

  VastaaPoista
 3. Miten toimii yhtälö valkoiset sohvat ja kaksi pientä poikaa? Kotisi on niin satumaisen kaunis, että huhhuijaa!

  VastaaPoista
 4. Ohh! Upeaa, rakastan niin valkoista! :)

  crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Hei! Olen lukenut blogiasi kauan, mutta en ole tainnut kommentoida kertaakaan. Nyt ajattelin rohkaistua ja kysyä, että ovatko Ikean sohvat olleet minkä laatuiset? Pysyvätkö muodossaan? Onko nahka napakkaa ja entäs lika, lähteekö helposti pyyhkimällä? Olen nimittäin niin ihastunut teidän sohviin ja koko olohuoneeseen :)

  Heli

  VastaaPoista
 6. Valo on niin parasta, ja teillä tuntuu sitä riittävän. Kaunista.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.