perjantai 13. syyskuuta 2013

pöydästä tulikin musta

Hups, puolitoista viikkoa näyttää vierähtäneen viime blogikirjoituksesta. Arki on sisältänyt rakentamista, lapsiperhe-elämää, pyykkivuoren ja banaanikärpäsiä keittiössä; kaikkea sellaista, joka ei välttämättä innosta kuvaamiseen ja bloggailuun. Myös se tähtitieteellinen tosiseikka, että on syyskuu ja valo katoaa, on jälleen päässyt yllättämään. Iltakuudelta ei enää synny sisustuskuvia.


Muistatteko vielä tämän pöydän tai tarkemmin sanottuna nämä pöydät? Niistä tuleekin mustat. Puunväriset olisivat olleet kauniit ja tuoneet lämpöä sisustukseen mutta 1) en saanut hiottua toisen pöydän kantta tasaväriseksi, 2) pöydät eivät olekaan aivan identtiset: toisen kansi on vaneria, toisen viilua ja 3) mies äänesti painokkaasti mustaa. Käsittelynä on monta kerrosta Osmo Colorin Deko-puuvahaa, värin nimi on "Noki". Toinen pöytä on vasta puoliksi hiottu ja saa vielä tovin odottaa valmistumistaan. Huonekalujen tuunaaminen olisi varmasti antoisaa, jos olisi enemmän aikaa ja taitoja. Ehkä sittenkin olisi kannattanut ostaa ne Hayn Bellat...


Nyt takaisin perhe-elämän ja pyykkivuoren pariin. Mukavaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Oi siitähän tuli kerrassaan upea! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi mikä suloinen mussukka tuossa kurkkii! Silmissä on niin älykäs ja terävä katse. Voi elämän onnea ja iloa :)Terveisin, lukijasi Lohjalta

  VastaaPoista
 3. Hieno tuli! Mukavaa viikonloppua myös sinne :)


  Place for Dreams

  VastaaPoista
 4. Komeita ovat kummatkin:). Ja sanopa muuta, miten niitä blogikuvia ehtii enää työpäivän jälkeen ottamaan, kun pimeys laskeutuu. Tosin sinun kuvasi ovat aina täynnä kaunista valoa:).

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis pöytä - olette siis itse tuunanneet? Respect! Ja ihana suloinen vauva siellä kanssa!! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana pöytä! Mun mielestä musta on hyvä :) Ja miten ihana pieni sulla siellä on <3

  VastaaPoista
 7. Hei vain,ihana pöytä ja musta on minunkin mieleen. Oi, miten suloinen vauveli, kivaa viikonloppua sinne, taidan jäädä seuraamaan blogiasi :)

  VastaaPoista
 8. Herkulinen pöytä, mutta vielä herkullisempi pikkuihminen <3 Kauniita kuvia ja upea koti! :) Kuvasi saa kaipaamaan raitaa ja raikastusta omaankin olohuoneeseen!

  VastaaPoista
 9. Valo on kyllä vähentynyt ihan hujauksessa, ja kuvauksen haasteet puskevat jälleen pintaan. Miten ihmeessä sitä onkaan joka talvi saanut edes jotenkin kohtuullisia kuvia otettua? :)

  Kaunis pöytä ja toimii kyllä loistavasti mustana, sopivan särmikäs :)

  VastaaPoista
 10. Tulipa siitä kaunis! Tässähän alkaa ihan sormet syyhyämään oman vastaavan pöydän kanssa. :)

  Ja tosiaan, valon vähentymisen huomaa jo ihan selkeästi, eipä niitä kuvia enää niin vain otetakaan työpäivän jälkeen. Taas olisi edessä ne bloggaajan kannalta haastavimmat kuukaudet, mihin se kesä oikein hujahti?!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.