perjantai 29. marraskuuta 2013

alennusmyynti boutiquessa

Tänään on hyvä päivä toteuttaa mietinnän alla olleita hankintoja tai ostaa joululahjoja läheisille, sillä yhteistyökumppanini Zalando tarjoaa -20% koko valikoimastaan* koodilla NETTI2013. Alennuksen saa myös jo alennetuista tuotteista, mutta se on voimassa vain tämän perjantain 29.11.2013. Siten myös suurin osa nettiputiikkini valikoimasta on tänään alennuksessa. Tervetuloa ostoksille!


Järjestelin muutenkin boutiquen hyllyjä ja lisäsin muutaman uutuuden klassisen ja pitkäikäisen tyylin ystäville. Tervetuloa ihastelemaan tai ostoksille!

*) kaupallinen linkki

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, tää sun uusi "konsepti" on niin hyvä idea ja hauskasti kirjoitat siitä, "järjestelin hyllyjä.." hihhi!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti! Mä oikeesti kuvittelenkin itseni sinne mun mielikuvitusputiikkiin hyllyjä järjestelemään ja ikkunasomistusta rakentelemaan:D

   Poista
 2. Tää boutique on niin ihana idea! Ehkäpä saan kähveltää sen jossain vaiheessa? Olisi hauskaa miettiä, millaisia juttuja poimisin omaan putiikkiini jos olisi sisäänostaja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No joo, eihän mulla mitään patenttia tällaiseen ole:D Idea syntyi, kun näin verkkokauppojen kutsuneen bloggaajia luomaan omia sivujaan ko. kauppoihin. Ja monissa ulkomaisissa muotiblogeissahan on jonkinlainen shop/wish list -osio. Eli tämä on vähän niin kuin yhdistelmä niitä.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.