lauantai 2. marraskuuta 2013

kävelyllä periferiassa


Moni elättelee mielikuvaa pääkaupunkiseudusta lohduttomana asfalttiviidakkona, mutta ei täällä yleensä tarvitse kävellä muutamaa sataa metriä pitemmälle päätyäkseen pellonreunaan tai metsikköön. Meidän kotikulmamme ovat jo todellista periferiaa kantakaupunkilaisten näkökulmasta katsottuna. Keväällä vaapuin näitä polkuja supistusten toivossa ja ihailin kaikkialla viriävää vihreyttä. Nyt on jo marraskuu ja näkymät ovat hieman erilaiset mutta silti omalla tavallaan kauniit. Päätänkin tässä ja nyt luopua suosikkivuodenaikani nimeämisestä ja julistaa suosikikseni vuodenkierron - sen, että luonto ja ilmat ovat jatkuvassa muutoksessa ja tarjoavat joka päivä jotain uutta.

Ensi talven säitä ei tarvitse säikkyä, sillä sain valita blogiyhteistyön merkeissä jalkineet Crocsin valikoimasta. Niin, Crocs valmistaa tosiaan muutakin kuin pinkkejä muovisandaaleja. AllCast Luxe Duck Booteissa on nahkavarsi, loskankestävä kärki ja lämmin tekoturkisvuori.

Jos jonkun varpaita vielä palelee, Crocs tarjoaa lukijoilleni koodilla LISBET20 20% alennuksen verkkokauppansa valikoimista maanantai-iltaan 4.11. asti. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kuvankaappaus 2013-11-2 kello 9.38.27.png

Kengät saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Noi on kivat, kuulema oikein kevyetkin. Kyllä vaan huolisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevyet tosiaan. Mun edelliset vastaava kengät olivat Salomonilta ja paljon raskaammat. Niillä alkoikin olla jo kymmenisen vuotta ikää...

   Poista
 2. Noin mietin itsekin vuodenajoista. Mahtavaa, että niitä on meillä konkreettisesti neljä erilaista. Monesti asiaa pohtiessa harmittaa niiden puolesta, joilla on aina enemmän tai vähemmän kuumaa ja aurinkoista. Oikeasti, sillä itse inhoan liian kuumaa ja hikistä menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Ikuinen kesä olisi oikea painajainen. Sellaisessa ikuisen kevään tai syksyn maassa sen sijaan voisi olla ihan mukava asua. Mutta vaihtelu on kaikkein parasta.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.