maanantai 11. marraskuuta 2013

maanantaisoturi

Tänään on ollut hyvä maanantai. Aurinko paistoi ja marketissa myytiin halvalla isänpäivältä yli jääneitä ruusuja. Olo on virkeä, latautunut. Vaikka on sääli, että perhe oli hajallaan viikonloppuna, muutama päivä "pelkän" vauvan kanssa tuntui ihan omalta lomalta. Arki pyörii liian helposti sen ympärillä, että siivoan muiden jälkiä, laitan muille ruokaa, hoidan juoksevia asioita ja sitten kun saan pienen oman hetken, en osaa tehdä muuta kuin tuijottaa tv:n tai läppärin ruutua.

Minun on tarkoitus palata töihin helmikuussa, jolloin mies jää puolestaan kotiin. Vanhempainvapaa on tällä kertaa sujunut varsin mukavissa merkeissä - toisin sanottuna olen saanut nukkua riittävästi. Vauva on nyt neljä ja puolikuinen ja parhaimmillaan nukkuu yöt läpeensä, vaikka tällä hetkellä flunssan vuoksi on ollut rikkonaisempaa. Hän on luonteeltaan melko rauhallinen ja viihtyy välillä myös itsekseen. Päiväuniakin nukutaan, melko lyhyissä pätkissä tosin. Isoveli on puolestaan osan viikkoa päivähoidossa, joten periaatteessa minulla olisi mahdollisuus tehdä muutakin kuin kokata makaroonilaatikkoa ja heilua imurin kanssa. Jotain itselleni.


Mielessä on vaikka mitä keskeneräisiä projekteja, mutta olen rajoittanut määrän vain kolmeen. Tämä blogi on luonnollisesti yksi. Niistä kahdesta muusta projektista, ja siitä miten lukijat ja muut bloggaajat voivat hypätä kelkkaan, kirjoittelen lisää huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.