sunnuntai 1. joulukuuta 2013

tällainen joulukalenterista tuli
Eilen illalla tontut askartelivat yömyöhään ja niinpä tänä aamuna seinällä komeili valmis joulukalenteri. Pussukat on taiteltu Sinellistä ostetuista art deco -henkisistä askartelupapereista. Päivällä puolestaan puuhasteltiin olohuoneen jouluvalojen kanssa, joista löytyy jo kuvaa Instagramista.

Miten kello voi olla vasta 20.45? Ulkona on ollut pimeää jo ikuisuuden. Päivä painaa joka raajassa ja kurkku on lupaavasti karhea. Taidan painua pienten perässä pehkuihin...

16 kommenttia:

 1. Hieno! Tyylikäs ja varmasti suhteellisen helppo toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, sellainen että tämä askartelunoviisikin kykeni kokoamaan.

   Poista
 2. Todella hieno, tykkään! Meillä tyttö sai muumitarroja 1. kalenteritaskusta, ja oli aivan liekeissä ;)

  ps. Haastoin sinut tekstiilimietintöihin http://kaikkimitahalusin.indiedays.com/2013/12/01/haaste-talven-tekstiilit/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän poika ei jostain syystä osaa innostua tarroista (mitäh?), joten pusseista löytyy innovatiivisesti suklaata eri muodoissaan :D Paitsi viimeisestä, siellä on Autot-sarjan figuuri;)

   Poista
 3. Hieno! Miten se joulukalenteriaskartelu jääkin aina sinne marraskuun viimeiseen yöhön.. Vaikka kuinka ajoissa aloittaisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... tää oli eka vuosi kun oikeasti pääsin suunnittelutasolta toteutusvaiheeseen!

   Poista
 4. Voi miten hieno! Minulla oli myös materiaalit joulukalenteriin valmiiksi ostettuna, mutta jostain syystä joulukuu yllätti ja kalenteri on edelleen pelkkä kasa materiaalia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen joulukalenteri olis hyvä, jota askarreltaisiin valmiiksi aina päivä kerrallaan. 24. pvä se olisi sitten valmis ihailtavaksi!

   Poista
 5. Älyttömän kiva! Mä en oo koskaan vielä saanut aikaiseksi tehdä joulukalenteria itse, kun tavallaan ei ole ollut ketään kelle sen olisi tehnyt :) Täytyy kyllä joskus vielä kokeilla, tää sun näyttää niin kauheen hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täälläkin tuumasta toimeen sai ryhtymään se, että 3-v esikoinen ymmärtää nyt eka kertaa kalenterin (ja suklaan) päälle:D

   Poista
 6. Oi miten suloinen! Voi että, oma kaupan suklaakalenteri näyttää niin säälittävältä tämän rinnalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on tuossa vieressä Muumin suklaakalenteri ja kyllä se on avattu tähän mennessä ensimmäisenä joka aamu... huoh.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.